Hány hetes korig történhet meg, hogy úgy "elmegy" a baba, hogy észre sem veszem, felszívódik?
3 hónap alatt 2x történt meg velem, 5 hetesen. Először alig volt hcg szint, másodszor is alacsony volt. Nagyon görcsöltem és nagyon véreztem.
Engem azzal nyugtattak, hogy a nők 805 val megtörténik, csak nem veszik észre, azt hiszik késik. Meg, hogy a szervezet "felkészül", a méh erősebb lesz.
Remélem nem csak megnyugtatásként!
Kívánom, hogy Nálad minden rendben legyen!
Egyik kolléganőmnek sajnos elhalt a baba 7 hetesen, de továbbra is produkálta a teste a terhesség jeleit (hányás, hányinger, mellfeszülés, gyakori vizelés stb.) csak az UH-n derült ki, hogy már nincs baba. De gyorsan túltette magát rajta és azóta már két kis lurkója van.
Én elolvasok mindent a terhességről, mert ha tudod mi miért történik, akkor nem parázol annyit. Ne aggódj, minden rendben lesz, szeresd nagyon, simogasd - megérzi :)
6 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!