Ha júniusban voltak együtt akkor mikor lehet látni a csajon ha terhes?
Figyelt kérdés
Bocs nem vágom hogy működik.2012. szept. 16. 17:03
11/17 anonim válasza:
én 8 hetes voltam mikor észrevették :) és már variálni kellett a ruhákat, pedig átlagos alkat vagyok
12/17 A kérdező kommentje:
kb 165cm, 60kg
2012. szept. 16. 18:31
13/17 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy kid neked a hölgyemény, és hogy miért fontos, hogy mikortól látszik? Nem muszáj válaszolni, nem akarom mások dolgába ütni az orrom, csak kíváncsi vagyok.
14/17 anonim válasza:
En 168 cm es 58 kg voltam az 5.honapban volt az eskuvonk es szinte lapos volt a hasam. A 6.honaptol visszont rohamosan meg nőt
15/17 anonim válasza:
Én 163 cm, és 47kg voltam mikor teherbe estem. A 9. héttől még az idegenek is észre vették, hogy terhes vagyok. 1. babával.
16/17 anonim válasza:
én június elején estem teherbe és most kezdett el kicsit látszódni átlagos alkat vagyok...van egy felesleg de végképp nem vagyok kövér...de ez mindenkinél változó...már most én is kíváncsi vagyok miért érdekel ennyire :D majd azért meséld el :)
17/17 anonim válasza:
13-as! Nekem is ez volt az elso gondolatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!