Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem korai ez? Nálatok mikor jött?

Nem korai ez? Nálatok mikor jött?

Figyelt kérdés

Most vettem észre zuhanyozás közben, hogy megjelent egy halvány barna csík a hasamon. A köldököm alatt 2 cm-rel kezdődik, és a nemi szervemig tart! Pont középen.

ma 8 hetes kismama

2008. máj. 15. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Linea nigra a neve. így utána nézhetsz az interneten is. google!! szerintem egyéntől függ, ha sötétebb bőröd van akkor jobban látszik, van akinek nem is jön elő.
2008. máj. 15. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:

nekem a 24-25. hét környékén vált láthatóvá, de ez egyénfüggő.

38 hetes kismama

2008. máj. 15. 20:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Az az érdekes, hogy nekem nagyon fehér bőröm van, és mégis ilyen hamar megjelent...

A vonal nem mediterránbarna ugyan, de azért feltűnően látszik a habfehér hasamon... :-)

2008. máj. 15. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is fehér bőröm van és kb a 12. héten vettem észre, hogy ott van, szerintem egyáltalán nem korai és talán inkább egyén függő, mint, hogy bőr szín függő.
2008. máj. 15. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez mindenkinél vátltozó, nincs túl korai.

Nekem is a 12. hét körül jelent meg a köldököm alatt. Azóta már a köldököm felett is húzódik egy csík, elég rendesen látszik. Amúgy a bőröm inkább sötét, mint világos.

2008. máj. 15. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a 20. hétben vagyok, és nekem még semmi sincs... hát ennyire változó! Kreolnak mondanak, de sztem hófehér vagyok! :D
2008. máj. 15. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!