Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés? Elvileg 6 hetes...

Vetélés? Elvileg 6 hetes lehettem menszi szerint! Többi lent!

Figyelt kérdés
orvos még nem látott terhességet,először korán mentem utána összeomlott a számítógépes rendszer nem tudott uh-át csinálni!kórházban is voltam 2szer,ott a pisibe lógatós teszt nega lett!persze itthon már volt 3 pozi tesztem Gabrieles!ezért nem is értem!szóval vérezgettem 2 és fél hétig kaptam rá gyógyszert,semmit nem használt!ma zűrösebb napom volt,már a vonaton éreztem méh összehúzódást és vérzést meg a méhszájam is fájt,mikor haza értem gyorsan lefeküdtem,éreztem h valami nagyobb cucc távozott!kimentem a wc-re láttam vért és ilyen szövet darabokat amik ilyen bőrdarabokhoz hasonlítottak!3-4 db 3cm-es darab lehetett!szerintetek kitisztultam rendesen?azóta a vérzés is csökken!persze megyek orvoshoz!köszi légyszi írjatok!!
2012. szept. 14. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Ez igen valószínű, hogy vetélés. Remélem hamar túlteszed magad rajta! Erőt, egészséget kívánok!
2012. szept. 14. 21:25
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi,igen azt gondolom hogy vetélés,csak h befejezett-e?szerettem volna a babát de ha nem volt egészséges akkor jobb ez így!
2012. szept. 14. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt (2 héttel a nem várt után jött meg), annyi különbséggel, hogy nálam simán megjött a menstruáció 3 pozitív terhességi teszt után, nem volt különbség a többi mensihez képest. Dokinál voltam, az ottani viezeletvizsgálat nem mutatott terhességet, a doki kézzel megvizsgált, azt mondta, hogy korai vetélés lehetett. 2 hónapra rá újra terhes voltam, s most itt alszik mellettem a 2 hetes kisfiam. :-)

Jól teszed, hogy nem zuhansz magadba, ha nem lenne egészséges a terhesség, akkor így jobb. Szerintem kitisztultál rendesen, de az a biztos, ha elmész dokihoz, és megvizsgál!

2012. szept. 15. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!