Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Uzsoki kórházban Dr. Mecsér...

Uzsoki kórházban Dr. Mecsér Béláról mit tudtok? Mennyi a tarifája, és milyen doki?

Figyelt kérdés
Szeretnék magándokit, és őt ajánlották, de azért kíváncsi lennék más véleményére is.
2009. júl. 30. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
29%

Szia!

Én januárban mentem hozzá,de 2 alkalom után váltottam.Olyan lekezelő stilusban beszélt,és olyan "lelketlen" volt,mint egy gép.Nekem az a két vizsgálat bőven elég volt.Ha az örsre akarsz járni,akkor válaszd inkább a Fábián vagy a Hajdú doktort.

Fábián doktornak magánrendelője is van.Én neki köszönhetem ,hogy most már a 34. héten járok.

2009. júl. 31. 08:52
 2/4 anonim ***** válasza:
46%
Nekem nem ő volt a dokim de 3 hetet feküdtem a korházba s szintén hallottam h h beszél a kismamákkal ..ugyhogy én is mást javaslok...nem tudom h még ott van e Jex Anna..én őt javaslom
2009. júl. 31. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem ott dolgozik a dokim, Újpesten van egyébként az SZTK-ban. Halász Domonkos. Én maximálisan őt tudnám neked ajánlani. Iszonyatosan alapos, nagyon emberközeli, mindent meg lehet tőle kérdezni, mindenre válaszol, nagyon segítőkész és megnyugtató. Imádom őt. Rá bíztam magam és a babámat is. Megbízom benne. Egyébként fiatal, van egy 2 éves kislánya és rengeteg kismama jár hozzá. Nem is tudom, hogy bírja energiával.

20 hkm

2009. júl. 31. 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:
79%
Én 3 hete szültem nála, fogadott orvosom volt. Nagyon meg vagyok elégedve, kedves, nyugodt, mindig mindent elmond.... Kicsit olyan érzésem van, mintha az előző válaszolókkal nem is egy dokiról beszélnénk. Én imádom, de hát nem vagyunk egyformák. Engem pl. a Hajdútól kiráz a hideg!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 11. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!