Uzsoki kórházban Dr. Mecsér Béláról mit tudtok? Mennyi a tarifája, és milyen doki?
Szia!
Én januárban mentem hozzá,de 2 alkalom után váltottam.Olyan lekezelő stilusban beszélt,és olyan "lelketlen" volt,mint egy gép.Nekem az a két vizsgálat bőven elég volt.Ha az örsre akarsz járni,akkor válaszd inkább a Fábián vagy a Hajdú doktort.
Fábián doktornak magánrendelője is van.Én neki köszönhetem ,hogy most már a 34. héten járok.
Nekem ott dolgozik a dokim, Újpesten van egyébként az SZTK-ban. Halász Domonkos. Én maximálisan őt tudnám neked ajánlani. Iszonyatosan alapos, nagyon emberközeli, mindent meg lehet tőle kérdezni, mindenre válaszol, nagyon segítőkész és megnyugtató. Imádom őt. Rá bíztam magam és a babámat is. Megbízom benne. Egyébként fiatal, van egy 2 éves kislánya és rengeteg kismama jár hozzá. Nem is tudom, hogy bírja energiával.
20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!