Mennyire gyakori a derékfájás a terhesség első harmadában?
Figyelt kérdés
7 hetes és 5 napos vagyok.
Ma kezdett el fájni a derekam, és csak akkor jó, ha úgy ülök, mint aki kardot nyelt :-) és a kezemmel megtámasztom a hátsóm fölött...
Most kellene megjönnie másodszor, lehet, hogy amiatt? Mert a megjön-érzés is erősödött az utóbbi 2 napban...
2008. máj. 15. 14:20
1/4 anonim válasza:
En nekem is fajt es szokott meg fajni,most 13 hetes vagyok,hat remelem hogy normalis.
2/4 anonim válasza:
Igen, ez előfordulhat. Amikor meg kéne jönnie érezhetsz olyat, mint mensi előtt szokott lenni, de ha nem vérzel és nincs erős görcs, akkor nincs baj.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
Akkor megnyugodtam! :-) Most meg alább is hagyott a derékfájás, csak pár órát volt olyan intenzív!
2008. máj. 15. 15:17
4/4 anonim válasza:
Szia.
norális a derék fájás.nekem volt,hogy alig bírtam állni.Pláne nagy hassal a vége felé.
Egyébke´nt az is a hejes tartás,ha úgy ülsz,mint aki karót nyelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!