Derékfájás terhesség legelején?
Szia. Sajnos nem volt semmi jele, egyszerűen beindult a vérzés, de még csak a hasam sem fájt, ami esetleg figyelmeztetett volna. Max annyi, h már 8. héten elmúlt mellfeszülés és hányinger, örültem is, h nem tart ki a a 12. hétig, erre 9. héten már szívverés sem volt...
Ne idegeskedj és ne gondolj a rosszra, én is ezt próbálom tenni, hidd el, tudom milyen nehéz nem aggódni..
Én majd csak akkor fogok megnyugodni, ha már a kezemben tarthatom(sajnos 5 hónaposan is vetéltem már:(, így nekem a bűvös 3 hónap sem fog megnyugvást hozni) Az 5 hónapos vetélésemnél fájt nagyon a derekam előtte(azt gondoltam a nagy pocak miatt, mert ikrek voltak), így most ezért nem tetszik ez a korai derékfájás, remélem nem valami rossz előjele...
Nekem 3 baba ment el, mindegyik a 10. hét előtt. Most megint babát várok, már a 28. héten tartunk és semmi más jele nem volt az elején, csak majd leszakadt a derekam. Ez azóta is tart.
Csak a jóra kell gondolni, és hogy ez a baba végre Veletek marad. :)
Boldog babavárást kívánok!
Köszönöm a válaszokat!:)
Kedves utolsó, csak spontán 4X-re így megmaradt, vagy te is alapos kivizsgálásokon estél át? Ha igen, megírod, hogy nálad mi volt az oka az első 3 vetélésnek? Előre is köszönöm!!
Utolsó vagyok. Természetesen mentünk mindig kivizsgálásokra, aminek nem lett semmi haszna, mert nem derült ki semmi. Makk egészséges voltam az összes leletem szerint és minden stimmelt (hormonok, összeférhetőség...minden). A szövettanokból sem lehetett semmit kideríteni, mert még picik voltak a babák. Az elsőnél nem volt szívhang, nem fejlődött. A 2. leszakadt, erős vérzéssel abortáltam. A 3.-nál pedig már szívhang is volt, ami egyik napról a másikra leállt. :(
Ezek után azt mondtuk, minden lelet ok, teherbe tudok esni, majdcsak jön egy pici lélek, aki mellettünk marad. Így a 4. is, ahogy a többi, spontán jött össze és itt ficánkol a pocimban. :)
Kívánom, hogy Nálad is minden rendben legyen! Pihenj sokat és vigyázz Magatokra! Ha bármi kérdésed van, csak írj nyugodtan, igyekszem válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!