Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Adjak Bencét, vagy ne adjak?

Adjak Bencét, vagy ne adjak?

Figyelt kérdés
Ránézek az UH képre, és olyan kis Bence a kisfiam. Mindig ez az első gondolatom Vele kapcsolatban, hogy Bence. De halálra idegesít, hogy mindenhol azt olvasom, hogy Bencét neee mert gyakori. 2010-2011 leggyakoribb neve. Nem akarok kiszúrni vele, hogy ő legyen a 650. Bencécske az osztályban.. Tetszik még a Benett, de erről meg rögtön mindenki Sebestyén Balázs gyerekére asszociál, és már ez is divatnév. Játszik még a Marcell, esetleg második névként is, de a Marcell és a Márton is gyakori. Ezért találtam a Marcián-t ami még tetszik. Valahogy a többi nem. :( Halgassak a "belső hangra" meg a barátnőmre hogy az a lényeg hogy szeretném ÉN hívni és a párom, vagy inkább hallgassak a népre, hogy több Bencét és Marcit ne? :( Kevés szép név illik a vezetéknévhez is szerintem. (Szentesi)
2012. szept. 11. 21:14
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Bence Marcell lett :)
2015. febr. 8. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!