Vajon terhes vagyok, vagy már nem? Volt már ilyen tapasztalata valakinek?
hát elég butaság volt a sportolás ezt te is beláthatod.
pedig egy teszt nem ártana,
ha nincs vérzésed és nem görcsölsz akkor még van esély a babára.
márpedig tesztelni kellene, 2 naponta, ha erősödik, akkor van (megmaradt) a baba, ha nem erősödik vagy halványul, akkor vetélés
amúgy ha nem tesztelsz, még abban sem lehetsz biztos, hogy egyáltalán terhes vagy(voltál)-e
tény, hogy amíg nincs görcs és vérzés, addig remény is van
Ne gondolj a legrosszabbra!!!! Első babámat várom és én is sokat filózok azon, mivan ha a következő uh-on már nem lesz szívhang stb... de elhesegetem, nem gondolok a rosszra mert az ember bevonzza. Inkább úgy fogom fel, hogy én mindent megteszek, hogy a babának jó legyen, ha ne adj isten feladja a fejlődést itt az elején akkor annak így kell történnie. Ennyivel letudom a témát és élem a napjaimat boldogan kismamaként. Nagyon szurkolok neked és ne ezen járjon az agyad.
10+3hkm
Én is missed ab után mikor teherbe estem 2 naponta teszteltem, és az elején így tudtam követni, hogy minden oké, ahogy erősödött a csík.
Most uhkra járok :)
9hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!