Normális, hogy az utolsó két hétben nem nőtt a babám csak a fej hosszanti átmérője?
Figyelt kérdés
Még 2 napom van a kiírt időpontig, tegnap csináltak UH-t és a majdnem két héttel elelőttihez képest nem nőtt, sőt 1-2 miliméterrel kisebbek is a többi méretei. Rákérdeztem az UH-s nőnél aki azt mondta ne foglalkozzak vele, ezért nem szereti ha sűrűn csináltat a doki UH-t, mert feleslegesen stresszeli a kismamát. Amíg az áramlás és az NST jó, addig nincs gond. Hát azért egyáltalán nem nyugtatott meg, bár gondolom a combcsont hossza se megy össze meg a fejtérfogat sem. Volt estleg valakinek ilyen?2012. szept. 11. 10:53
1/7 anonim válasza:
Sztem csak elmértek valamit,de két hét alatt,ha nőtt is volna,max 1 vagy 2 millimétert. Már inkább csak híznak ilyenkor,elvégre 37-38 hetesen már tulajdonképpen "kész" van a babád.
2/7 anonim válasza:
Igaza van az ultrahangosnak. Szerintem egy masina sem tud pontos meretbeli adatot adni a kisbabarol amig a pocakban van. Nekunk meg szuleteskor is mindeki mast mert....valasztottunk egyet aztan ha kerdeztek azt mondtuk. Ne aggodj! Hamarosan itt lesz a Kicsiked! Konnyu szulest kivanok neked!
3/7 anonim válasza:
Ugyan már, a mai UH-k sem tartanak még ott, hogy milliméter pontosan mérjenek. Gondolj bele, ha más szögben tartja magát a gyerek, már más a hossz, ami látszik a képen...
4/7 anonim válasza:
Nekem 10 nap alatt annyit nőtt, hogy 20g-al lett nagyobb a becsült súlya - vagyis szinte semmit. Nyugalom, semmi baj nincs, az uh elég szubjektív, plusz van olyan baba, aki a végére inkább hosszra, s van olyan, amelyik súlyra gyúr. HA a doki szerint nincs baj, akkor ne aggódj!
5/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, az uh-n csak becsült adatokat kapsz. Amíg normális tartományban vannak az értékek, és a doki nem szól, hogy baj lenne, te se aggódj! Én anno pont ezért nem nézegettem a leleteimet, mert csak felidegesített volna, ha nem a nagy könyv szerinti értéket olvasok. Úgy voltam vele, hogy az orvosok úgyis szólnak, ha baj van. Ay uh-ról meg még annyit, hogy egy csomó olyan történetet hallani, hogy teljesen más súlyt-nagyságot jósolnak egy héttel a szülés előtt, mint amekkora gyerek születik.
6/7 anonim válasza:
szerintem se idegeskedj nekem vegig azt mondtak h a feje nagyobb ketsege voltam esve h milyen lessz 40hetig vegig azt mondta mire megszultem hat egy kicsit kissebb lett a normalisnal ugy h ne agodj a gepek nem mernek jol ja es azt is tegyem hozza h azt mondtak h lem lessz 3000 nagyobb erre meg 4120lett ugy h errol ennyit
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Nektek a válaszokat és a bíztatást! Nagyon sokat segítettetek vele lelkileg, mert már teljesen padlón voltam. Minden jót Nektek!
2012. szept. 11. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!