23 hetes kismama vagyok és most 84-85 cm az átmérője a pocakomnak az jó? Nekem még mindig kicsinek tünik.
Nekem 24 hetesen volt 92 cm, ne aggódj meg fog nőni. Amíg a babád rendben van, addig mindegy mekkora a pocakod.
Boldog babavárást!
Szia!
Nekem 23 hetesen 86 cm volt, most 34 hetesen már 104 cm. Fog még bőven nőni, ne aggódj. :)
Ugyan!
Nekem 23 hetesen kezdett latszani valami, de akkor is csak oldalrol jol megnezve. :-)
Es ez masodik terhesseg volt! Szules kornyekere ment 90 cm fele (igaz, hogy nem is 80-as alappal kezdtem).
Ennyi "pocakom" volt 23 hetesen: [link]
Es szembol ennyi latszott belole a 35. het korul: [link]
Kb annyi, hogy vastagodtam. Oldalrol se volt kiugro kulonbseg, csak mintha ram ragasztottak volna egy szabalyos felgombot. :-)
Szoval ne izgulj, ez nem jelent semmit, a java meg csak most jon, ha pedig nem, annak lehet orulni, mert jo erzes ugy menni haza babaval a korhazbol, hogy mar lapos a hasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!