30 hetes várandós vagyok. A héten a sóstói fürdőben voltunk, a víz 30-32 fokos volt. Árthatott a babának elvileg zárt méhszájnál? A kimondottan termál vízbe nem mentem bele.
Egyáltalán nem érzem magam rosszul, semmi negatívot nem tapasztalok, sőt, inkább kevésbé fáj a hátam, hasam, és nem görcsölök-keményedek annyit mint előtte.
Némi gyógyvíz van az alacsonyabb hőfokú vízben is, szerintem azért múlhatott el a derékfájásom. Tudja valaki, hogy esetleg lehet ártalmas hatása is a sóstói víznek egy problémamentes 30 hetes várandósságra?
Sok helyen olvasom, hogy gyógyvízbe ne menjen kismama, mert tele van bacival.
Ezek szerint nem érthetően tettem fel a kérdést, nem a víz hőfoka zavart, az jó volt, hanem hogy volt benne gyógyvíz, vagyis termálvíz, amibe elvileg nem jó bemenni, mert állítólag fertőzhet.
Azért köszi a választ!
Szia! Az orvosom az elejétől kezdve megtiltotta a gyógyvizet, nem firtattam miért(zárt méhszáj). Több helyen olvastam is, hogy nem ajánlják terheseknek. Viszont úszni rendszeresen járok sima hideg vízbe. Talán az orvosodat
kellene megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!