Segitenetek, ez mar elviselhetetlen?
28 hetesen nyugodtan mehetsz fogorvoshoz, simán kezelhet, csak röntgeneztetni nem szabad. A fájdalom miatti rossz közérzet, magasabb pulzus, görcsbe rándult izmok stb. sokkal többet ártanak a babának.
Kérdezd meg a fogorvosodat is, de szerintem nyugodtan mehetsz.
A dokid biztosan ezt mondta? nem érthetted félre? mert ha igen, akkor ez bődületes marhaság! Terhesség alatt lehet, sőt kell is fogorvosi szűrésre menni és ha fáj a fogad, irány a fogorvos!
Egy gyulladt fog mindenféle gócokat, szövődményeket okozhat!
Hívd fel még ma a fogorvosodat!
Szegény. Átérzem a problémád, bár így, hogy te külföldön vagy, nehezebb a szitu. Én is ma megyek fogászatra, mert szombat du. letört a fogamból, és bár hála égnek nem fájt még eddig, jobbnak látom megcsináltatni. Valszeg kiszívta a baba a fogamat...vagy nem tudom. Sztem is baromság, hogy azt mondja a dokid, hogy csak szülés után menny, mert ha fáj az ember foga, csak nem fogja megvárni míg megszül. Én is voltam már úgy a 4. hónap körül, és injekciót is kaptam, és mégis itt vagyunk, minden rendben van. Biztosan nehéz lehet, de próbáljatok azért egy fogászatot felkeresni, és ha elmondani nem is tudod, max. lerajzolod, vagy elmutogatod, hogy melyik fogaddal van probléma. Hidd el, jobb túl lenni rajta, és ne foglalkozz a dokiddal, semmi bajotok nem lesz. Csak neked lesz jobb, hogy nem fáj tovább a fogad. Hajrá!
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!