Van itt valaki aki kicsikéjét szoptatja, és közben babát vár?
11 hónapos kislányom még mindig cicizik.Nem akarom és nem is hiszen, hogy tudnám leszoktatni a szopizásról.Avval alszik el, napjában rengetegszer igényli, ha álmos,szomjas,éhes, szomorú....
Múlt héten kiderült, hogy 8 hetes babás vagyok.Én nagyon örülök, de a szoptatással kapcsolatban mindenki mást mond.
Árt a magzatnak?
Ti mit tudtok erről a témáról?
Nem árt a kicsinek amennyiben nem görcsölsz, keményedsz, semmi problémát nem okoz, akkor nyugodtan szoptasd a kislányod.
Szoptattam én is folyamatosan, sőt amikor a kicsi megszületett akkor mindkettőt tudtam. A tej mindig a kicsinek lesz megfelelő, ha van elég akkor miért ne kaphatna a nagyobbik is.
Szia!
4 hónapos terhes voltam amikor a fiamat "leszoktattam" a cicizésről. Addig sem volt semmi gond, meg gondolom utána sem lett volna, de nagyon harapott már a fiam ezért szoktattam le a szoptatásról. Ha nincs panaszod akkor szoptasd nyugodtan!
Mikor ezzel kapcsolatban tettem ki kérdést,én voltam a car anya,mert a terhesség alatt szoptattam.... Örülök,hogy végre találkozok olyan anyukákkal is,akik ezt nem így látják!!
Ahogy előttem írták,ha nincs görcsölés,keménykedés,esetleg vérzés,akkor nem kell félni,nyugodtan folytathatod a szoptatást!
Én kb 10-11 hetes terhességig szoptattam a legkisebbet,(7-8 hónapos korától csak este,hogy könnyebben elaludjon)aki akkor azt hiszem a 10. hónap végén járt. Mivel nappal szépen elaludt egyedül az ágyában,így megkíséreltem este is szopi nélkül. Én azért örülök annak,hogy nincs több szopi,mert ülve szoptattam,ami nagy pocakkal érdekes lett volna,illetve a kórház kilóméterekre van,az esti elalvás igen érdekes lett volna...
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,18hkm
Értem!Akkor a védőnőm nem tudom miről beszél, bár annyira nem is érdekel, nem igazán jövünk ki.
A nőgyógyász szintén hasonlóan nyilatkozott mint ti. Ennek örülök.
Én is folyamatosan aludni tudnék, de a babám mintha érezné, sokszor kelt éjjel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!