Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet tenni álmosság ellen?

Ketteske kérdése:

Mit lehet tenni álmosság ellen?

Figyelt kérdés
21 hetes vagyok, egész nap tök álmos vagyok, állandóan aludnék. Ha néha iszom kávét, akkor is csak pár órára oldja meg a helyzetem. Van valami tippetek ez ügyben? Szedek vasat, neoferrofolgammát, de csak nap 1 szemet. Lehet, hogy növelnem kéne az adagot? Végig fogom aludni a terhességem, ha erre nem lesz megoldás. :(
2012. szept. 9. 18:37
 1/6 A kérdező kommentje:
Vérnyomáspm rendben, és éjszaka 10-11 órát alszom. Táppénzen vagyok.
2012. szept. 9. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha megteheted, aludj nyugodtan! Utána már úgysem fogsz.:-)

Én is azt csináltam.

2012. szept. 9. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nem dolgozol,mi a probléma?!

Aludj délután 1-1,5órát és minden rendben lesz!

2012. szept. 9. 19:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Irigyellek érte. :) Én a második hónap óta nem tudok aludni, csak fél-háromnegyed órákat egyhuzában, fél éjszakát ébren töltve, és most vagyok a hetedik hónapban.

Én azt vettem észre, ha egy citrom levét belefacsarok egy pohár vízbe, és megiszom minden további ízesítés nélkül (nincs cukor, nem csinál savat és iható), akkor az felpörget, nem beszélve a C vitamin tartalmáról. A szedett vasmennyiséget a dokid nélkül ne adagold saját fejed szerint.

2012. szept. 9. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Aludj, amíg teheted :)

A szervezeted tudja mi kell neki, nem véletlen akar altatni ;)

2012. szept. 10. 00:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én is nagyon fáradt vagyok, tudnék egész nap aludni de azt vettem észre, hogy minél többet fekszem, alszom annál fáradtabbnak érzem magam. Nem írtad próbálsz-e egy kicsit mozogni. Menj el sétálni egy nagyot, vagy keresni valami elfoglaltságot ami leköt. Hátha segít. 23hkm
2012. szept. 10. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!