Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha megindul a szülés, akkor...

Ha megindul a szülés, akkor mentő, vagy kocsi?

Figyelt kérdés
Nekünk nincs kocsink, de szüleim kb tíz percre laknak tőlünk, ők tudnának bevinni. Vagy inkább hívjak mentőt, ha eljött az idő?

2012. szept. 9. 18:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha anyukád szülésznő volt (most meg orvos) lehet, hogy jobb tanácsokkal is el tud látni mint az itt lévők.
2012. szept. 9. 22:01
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem elfolyt a magzatvízből egy kevés dél körül. Felhívtam az orvosomat, ő azt mondta, hogy "jó-jó, rendben, akkor ha nincs fájása, menjenek be a kórházba, majd én is megyek 6 óra körül..."

Letusoltam, beraktam egy tena betétet (szerencsére nem sok víz folyt, inkább kicsit szivárgott), hazahívtam a férjemet és utána bementünk. Még 5 órát kellett várni a babára. Császáros lett, mert teljesen beletekeredett a köldökzsinórba.

Szerintem mindenkinél másként alakul. Én nem hívtam mentőt, de nem is volt akkora baj. Ebben majd anyukád tud tanácsot adni.

2012. szept. 9. 22:55
 13/16 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a ti válaszaitokat is! Szép babavárást mindenkinek!
2012. szept. 10. 10:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha vérzel, akkor hívj mentőt. Amúgy a kocsi szerintem jobb megoldás. Nekem is úgy kezdődött, hogy elfolyt a magzatvizem. Lefeküdtem szépen az ágyyra és mondtam a férjemnek, hogy mit rakjon még be a bőröndbe. Aztán lesétáltunk a kocsiba, ott lefeküdtem a hátsó ülésre és már mentünk is. Szerencsére mindez éjjel történt, úgyhogy nem volt dugó :)
2012. szept. 10. 14:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát én véreztem, azt mondta a dokim, hogy teljesen normális tágulási vérzés. Még lezuhanyoztam és szép nyugiban elindultunk a kórházba. Gyors probléma mentes szülésem volt.
2012. szept. 11. 05:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak tágulási vérzés, de lehet, hogy más. Én mondjuk nem is véreztem, csak a kitolás alatt ugye.
2012. szept. 11. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!