Ha megindul a szülés, akkor mentő, vagy kocsi?
Figyelt kérdés
Nekünk nincs kocsink, de szüleim kb tíz percre laknak tőlünk, ők tudnának bevinni. Vagy inkább hívjak mentőt, ha eljött az idő?2012. szept. 9. 18:05
11/16 anonim válasza:
Azért ha anyukád szülésznő volt (most meg orvos) lehet, hogy jobb tanácsokkal is el tud látni mint az itt lévők.
12/16 anonim válasza:
Nekem elfolyt a magzatvízből egy kevés dél körül. Felhívtam az orvosomat, ő azt mondta, hogy "jó-jó, rendben, akkor ha nincs fájása, menjenek be a kórházba, majd én is megyek 6 óra körül..."
Letusoltam, beraktam egy tena betétet (szerencsére nem sok víz folyt, inkább kicsit szivárgott), hazahívtam a férjemet és utána bementünk. Még 5 órát kellett várni a babára. Császáros lett, mert teljesen beletekeredett a köldökzsinórba.
Szerintem mindenkinél másként alakul. Én nem hívtam mentőt, de nem is volt akkora baj. Ebben majd anyukád tud tanácsot adni.
13/16 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a ti válaszaitokat is! Szép babavárást mindenkinek!
2012. szept. 10. 10:09
14/16 anonim válasza:
Ha vérzel, akkor hívj mentőt. Amúgy a kocsi szerintem jobb megoldás. Nekem is úgy kezdődött, hogy elfolyt a magzatvizem. Lefeküdtem szépen az ágyyra és mondtam a férjemnek, hogy mit rakjon még be a bőröndbe. Aztán lesétáltunk a kocsiba, ott lefeküdtem a hátsó ülésre és már mentünk is. Szerencsére mindez éjjel történt, úgyhogy nem volt dugó :)
15/16 anonim válasza:
Hát én véreztem, azt mondta a dokim, hogy teljesen normális tágulási vérzés. Még lezuhanyoztam és szép nyugiban elindultunk a kórházba. Gyors probléma mentes szülésem volt.
16/16 anonim válasza:
Lehet, hogy csak tágulási vérzés, de lehet, hogy más. Én mondjuk nem is véreztem, csak a kitolás alatt ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!