Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig ajánlott folsavat...

Meddig ajánlott folsavat szedni? Tényleg csak az első 3 hónapban fontos?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
szia.a folsav a velőcsőelzáródás megelőzésére szolgál.az afp vizsgálattal nézik a 16. héten.eddig érdemes szedni.
2009. júl. 29. 18:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az egesz terhesseg alatt ajanlott szedni. Vitaminrol beszelunk ami terhessegen kivul is hasznos. Egyebkent nekem azt mondta a nogyogyaszom (meg tavaly, amikoris sajnos miss ab-om volt), hogy szedjem folyamatossan a folsavta, mert jobb "minosegu" petesejteket eredmenyez. En szedtem is (azota is szedem), nem tudom - nem allitom, hogy emiatt, de most 30 hetes kismama vagyok (ugyhogy akar igaz is lehet). Egyebkent en egy olyan keszitmenyt szedek, amibe folsav van = kis mennyisegu kalcium. Ez egy bizonyos kor utan, amugy is jo a nonek (lsd. oszteoporozis).
2009. júl. 29. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
bocs az = jel helyett, a + t akartam irni, csak nincsen magyar billentyuzetem
2009. júl. 29. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem azt mondta a doki, hogy a 20. hétig szedjem.

L.37+5

2009. júl. 29. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!