Védekezés mellet mennyire lehet, hogy a baba becsúszik?
Óvszer és fogamzásgátló együttes alkalmazása mellett lehetetlen.
OFF: A megszakítás, és ovu teszt együttes alkalmazásának eredménye nálam a pocakomban van jelenleg 28 hete:) Nem ajánlom senkinek, ha nem akar gyereket.
A megszakításos módszerrel azért lehet teherbe esni,mert az előváladékban is tartalmazhat spermát.Mi soha nem használtunk a párommal gumit.Én szedtem a fogamzásgátlót,ő pedig soha nem élvezett belém.Így nem is lett belőle baba a 3 év alatt..idén márciusban letettem a gyógyszert mert terveztük a babát,júniusig megszakítással védekeztünk,és nem lettem terhes.Majd júniustól kezdtünk el próbálkozni és harmadszorra sikerült is.
Szóval a fog. gátló és a gumi mellett tuti,hogy nem kell attól tartanotok,hogy becsúszik a baba. :)
14+1 hkm
a gumival 1%az esély a fog.gátloval is, a megszakitas meg 50%
a gumi + fog gatlo hatékony együttes. igy0,1% az esély.
én 5évig gumival majd 5 évig gyogyszerrel védekeztem most egy ideig megszakitassal mert nallunk jöhet a baba,2honapja mar sehogy sem védekezünk.mos 7hetes terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!