Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gravidát lehet együtt szedni...

Gravidát lehet együtt szedni Rutascorbinnal szerintetek?

Figyelt kérdés
be kellett mennem a házi dokihoz mert fájt a vesém,mondtam neki h ezeket szedem azt mondta hadjam abba Rutát már úgy sem vérzem! lehet nem jó a kettő együtt!abba hagytam de most megint volt pár csepp!szexeltünk lehet csak attól volt?nem tudom melyiket szedjem!
2012. szept. 7. 21:52
 1/5 A kérdező kommentje:
Vitamint is szeretnék,meg azt is h ne vérezzek!
2012. szept. 7. 21:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Rutascorbin betegtájékoztatóján írják:keresse fel kezelő orvosát ha réz,cink,vas B12 tartalmazó szert szed!ezek meg vannak a Gravidában is!lehet nem bírta fel dolgozni a szervezetem?
2012. szept. 7. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Igaza volt az orvosnak, ne szedd! A rutascorbint nem javasolják terheseknek, és szoptatáskor, mert nem ismeretes a hatás. a gravidában pedig rengeteg olyan összetevő van, ami miatt nem kell a rutascorbin. Vedd elő és tanulmányozd át. Nem minden orvos hülye, és a gyógyszerészek is okosak.
2012. szept. 7. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Én együtt szedtem a terhességem elején, a nődokim utasítására természetesen.Hematomám volt, a rutascorbin meg ugye erősíti az érfalakat.Semmi baj nem volt, ha vérezgetsz akkor viszont a házasélettel is vigyázzatok.Mi azóta is el vagyunk tiltva. :/

30hkm

2012. szept. 8. 06:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Én végig szedtem a rutascorbint, reggel este, most már nem rendszeresen csak néha, nekem azt mondta dokim, hogy ez igazából c -vitamin és nyugodtan lehet szedni, csak a rutascorbin mellé ne szedjek + c vitamint mert az úgy már sok!
2012. szept. 8. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!