Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, kicsit bugyuta a...

Lehet, kicsit bugyuta a kérdésem, de kíváncsi vagyok: 4 hónapos teres pocit be lehet-e úgy húzni, hogy ne látsszon?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat :)
2012. szept. 7. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Behúzni nem lehet, ez nem elhízás, hanem a méh nagyobb! Max. a ruházattal lehet úgy ügyeskedni, hogy ne látszódjon a másállapot.
2012. szept. 7. 20:49
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem birod majd behuzni, es nem is szabad :)
2012. szept. 7. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
4 hónaposan még nem fog látszódni.
2012. szept. 7. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
4 honaposan semmi nem latszott meg:) 25 hetes vagyok, na mostmar latszik es be sem tdnam mar huzni, ha akarnam sem:)
2012. szept. 7. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Az, hogy látszik-e, nagymértékben függ a testalkatodtól. Én sosem voltam vékony, 2 hónaposan mindenki azzal állított meg, hogy csak nem? Ellenben a vékonyabb testalkatú ismerőseimnél mind később kezdődött látszani. Volt, akinél 6 hónaposan.
2012. szept. 7. 21:22
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
Én évek óta automatikusan behúztam a hasam, és hiába próbáltam a 6. hónap előtt nem tudtam elengedni. Szóval be lehet, de tudom én is, hogy a babának nem jó. Én nagyon szerettem volna kiengedni, de nem ment :( De már hála az égnek túl vagyunk ezen a problémán :)
2012. szept. 7. 21:26
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
28 hetes vagyok,bő ruhába járok,ha látok vmi ismerőst behúzom,még nem tudják sokan és azt is utálom ha idegenek nézik a hasamat,szóval inkább nézzenek dagibbnak,mint terhesnek,és mindenki a hasamat nézze...
2012. szept. 7. 23:44
 8/9 anonim ***** válasza:
testalkatfüggő, én vékony vagyok és már a 12. hét előtt volt aki észrevette, pedig igyekeztem takargatni. 4 hónaposan nálam már nagyon egyértelmű volt, nem tudtam volna behúzni.
2012. szept. 9. 13:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is 4 hónapos vagyok, próbálkoztam már, de nem igazán ment.
2012. szept. 9. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!