Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Okozok azzal bármiféle, akár...

Okozok azzal bármiféle, akár apró bajt is ha hirtelen abbahagyom a terhesvitamin szedését?

Figyelt kérdés
A terhességem eleje óta szedem napi szinten + magneb6-ot,most 21 hetes vagyok és azért aggódom,hogy a baba és a szervezetem hozzászokott.Femibiont szedtem amihez van halolaj kapszula,amiben omega3 van,segíti az agy fejlődését és pont most olvastam,hogy a 20.héttől jelentősen fejlődik az agy én meg pont most akarom letenni.
2012. szept. 7. 12:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én a kicsi lányommal épp a 20. hétig szedtem a Femibiont, aztán semmit (magnézium alkalom adtán), 3530 g-mal és 55 centivel született a kicsilány. Mostani terhességemnél pedig csak a 12.hétig szedtem és eddig minden rendben, 38 hetesen 3440 g-ra becsülték a picit.

39+4

2012. szept. 7. 17:47
 22/26 anonim ***** válasza:

Ebben a doki azt mondja, csökkentheted az adagot. Szerintem inkább tedd ezt.

[link]

Annak a hozzászólónak, aki azt mondta, soha nem szedett semmit, és a gyerekeknek semmi bajuk: Hála az Istenenek, hogy így lett! Nálunk van nyitott gerinccel született ember a családban! A vitaminok igenis fontosak!

2012. szept. 7. 17:52
 23/26 anonim ***** válasza:

Semmi bajt nem okozol!!! Én csak a 13.hétig szedtem természetes alapú vitamint azóta SEMMIT és már 36+3 hetes vagyok és a fiamat nagyobbnak is mérték mint a számított. Szóval szerintem ezek a vitaminok csak arra vannak hogy gazdagodjon a gyógyszergyár!!! Régen sem voltak ilyenek mégis egészséges babák születtek! Ha nem akarod szedni nyugodtan hagyd el...csak táplálkozz rendesen, változatosan és egészségesen! :-)

Üdv, Egy pici fiú pocaklakó anyukája (36+3)

2012. szept. 8. 10:17
 24/26 A kérdező kommentje:
Ó de aranyosak vagytok! Köszönöm szépen a válaszokat megnyugodtam :) Szerintem is fontos a vitamin főleg télen amikor nem tudunk annyi gyümit enni,meg sajnos a mai ételek több kárt okoznak a szervezetünkben mint hasznot :S Persze,hogy vitamin nélkül is születnek egészséges babák,de én egy vetélés után nagyon megijedtem és ennél a terhességnél mindent meg akarok tenni,hogy rendben legyen :)
2012. szept. 8. 10:41
 25/26 anonim ***** válasza:
Semmi baj nem lesz. Én is csak az első trimeszterben szedtem terhes vitamint. A mostani terhességemnél meg már egyáltalá nem is szedek csak folsavat, mert igazából arra van nagy szükség. A többit táplálkozással is be tudod vinni. Magnézium majd kellhet még a végén amikor keményedsz, meg a kalcium is jó dolog, valamint, ha vashiányos leszel akkor ugye vasat kell szedned. De ennyi az össz. Én ezekből mindig a dm-est vettem, mert az egy megbízható márka és nagyon jó árban van!
2012. szept. 8. 14:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem lesz tőle semmi bajotok, ha 2-3 hónapig nem szeded. Nem tragédia. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt és ott van a sok vitamin.
2012. szept. 18. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!