Okozok azzal bármiféle, akár apró bajt is ha hirtelen abbahagyom a terhesvitamin szedését?
Én a kicsi lányommal épp a 20. hétig szedtem a Femibiont, aztán semmit (magnézium alkalom adtán), 3530 g-mal és 55 centivel született a kicsilány. Mostani terhességemnél pedig csak a 12.hétig szedtem és eddig minden rendben, 38 hetesen 3440 g-ra becsülték a picit.
39+4
Ebben a doki azt mondja, csökkentheted az adagot. Szerintem inkább tedd ezt.
Annak a hozzászólónak, aki azt mondta, soha nem szedett semmit, és a gyerekeknek semmi bajuk: Hála az Istenenek, hogy így lett! Nálunk van nyitott gerinccel született ember a családban! A vitaminok igenis fontosak!
Semmi bajt nem okozol!!! Én csak a 13.hétig szedtem természetes alapú vitamint azóta SEMMIT és már 36+3 hetes vagyok és a fiamat nagyobbnak is mérték mint a számított. Szóval szerintem ezek a vitaminok csak arra vannak hogy gazdagodjon a gyógyszergyár!!! Régen sem voltak ilyenek mégis egészséges babák születtek! Ha nem akarod szedni nyugodtan hagyd el...csak táplálkozz rendesen, változatosan és egészségesen! :-)
Üdv, Egy pici fiú pocaklakó anyukája (36+3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!