Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Okozok azzal bármiféle, akár...

Okozok azzal bármiféle, akár apró bajt is ha hirtelen abbahagyom a terhesvitamin szedését?

Figyelt kérdés
A terhességem eleje óta szedem napi szinten + magneb6-ot,most 21 hetes vagyok és azért aggódom,hogy a baba és a szervezetem hozzászokott.Femibiont szedtem amihez van halolaj kapszula,amiben omega3 van,segíti az agy fejlődését és pont most olvastam,hogy a 20.héttől jelentősen fejlődik az agy én meg pont most akarom letenni.
2012. szept. 7. 12:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Olcsóbb vitamin?

Baráti kölcsön?

Nagyszülői segítség?

Eladni egy rég nem használt tárgyat?

Visszavenni az életszínvonalból (spórolni innivalón, vagy szórakozáson)?

Szerintem lehet megoldást találni, nem a vitamin az első, amiről le kell mondani!

2012. szept. 7. 13:24
 12/26 A kérdező kommentje:
igen tudom köszi :) szerintem a többiek sem akartak rosszat csak ja.akkor szerinted okozok ezzel bármiféle zavart? csak aggódom mert végre úgy néz ki van egy egészséges terhességem eddig :)
2012. szept. 7. 13:27
 13/26 anonim ***** válasza:

Na jólvan azért a vitaminra ne úgy nézzünk, mintha csodákra lenne képes.

Én egyik terhességnél sem szedtem semmit, mégis mindkét gyerekem egészséges, normál súllyal születtek.

2012. szept. 7. 13:27
 14/26 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! de most olyan helyzetbe kerültünk hogy nincsenek nagyszülők (nem élnek)baráti kölcsön se,mert azt is vissza kell fizetni én ilyenekbe sose megyek bele.szórakozásra,luxuscikkre abszólút nem tellik,úgyhogy ennél jobban már nem is tudom hogyan lehetne spórolni..ez a válság 2-3 hónapig el fog tartani és nem írom le hogy mi az mert hosszú és magánügy is.nálam a bank az első (sajnos) mert ha azzal elmaradok ráteszik a késedelmi kamatot is és még rosszabb lesz! Így hát nekem majdnem inkább a vitamin a "luxuscikk" most ebben a helyzetben.szedtem olcsóbbat a femibiont de attól állandóan hánytam.Ezért tettem fel egy kérdést,hogy mi lesz ha egy kicsit szüneteltetem mert ha úgy van hogy semmi komoly akkor a vitamint is leteszem egy kicsit sokminden más mellett most.de lehet belém kötni h akkor hogy neveljük fel a gyereket stb..ez nem ettől függ higyjétek el,és nem tehetünk róla hogy így alakult de úgy néz ki pár hónap múlva rendbejövünk.Szóval akkor kapok végre választ a kérdésemre? :) Hogy nagy bajt okozok vele ha egy kicsit nem szedem a vitamint,vagy inkább hívjam fel a dokit és kérdezzem meg tőle? :)
2012. szept. 7. 13:41
 15/26 A kérdező kommentje:
a kedves utolsót a 13:24-esre értettem :)
2012. szept. 7. 13:42
 16/26 A kérdező kommentje:
mondjuk eladni valamit tényleg nem rossz ötlet!
2012. szept. 7. 13:45
 17/26 A kérdező kommentje:
ha nem szedtem volna vitamint alapból akkor az más mert alapból ezt szokta meg a szervezet vagy a baba.de én szedtem és ezért aggódom ha most meg abbahagyom mi lesz.de úgy látom itt most nem kapok választ :( vagy nincs itt senki aki egy idő után már elhagyta a vitamint és tudna tapasztalatból nyilatkozni.
2012. szept. 7. 13:59
 18/26 anonim ***** válasza:
Én mikor mondtam a védőnőmnek, hogy szedek vitamint, egyből rámszólt, hogy még véletlen se szedjem minden nap, elég egy héten 1-2 szem. Egy gyógyszerész ismerősünk pedig egyenesen óva intett attól, hogy egyáltalán szedjem. Te is megszülettél, egészségesen, mindenféle vitaminbogyók nélkül! Pár éve lett ilyen felkapott a pénzsóhár gyógyszercégek által a terhesvitamin!
2012. szept. 7. 14:58
 19/26 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz, ha abbahagyod a vitamint! Az első 12 hétben van rá a legnagyobb szükség!
2012. szept. 7. 15:01
 20/26 anonim ***** válasza:
Nekem a nőgyógyászom javasolta a 20. hét után, hogy ne szedjem mindennap vagy, akár abba is hagyhatom. Tehát a 20. hét után, ami még volt itthon azt beszedtem két-három naponta. És utána abbahagytam. Most a vége felé elkezdtem inni vas szirupot, mert a vasam alacsony lett. Most vagyok a 38. hétben és a babám tökéletesen jó eredményekkel rendelkezik. Kb 3200 grammra becsülik a súlyát és minden vizsgálaton rendben volt vele!
2012. szept. 7. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!