Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhessegi tesztet mikor...

A terhessegi tesztet mikor erdemes megcsinalni ha nem jott meg?

Figyelt kérdés
Melyik nap?Tegnap kellett volna megjonnie,es semmi.Mar nagyon ideges vagyok,...mikor csinaljam hogy kimutassa?Holnap mar lehet vagy holnapoutan?

2012. szept. 6. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:
akár már ma is megcsinálhatod!
2012. szept. 6. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:
már tegnap ki kellett volna mutatnia
2012. szept. 6. 16:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Holnap reggeli elsőből csináld meg,ha baba van már kimutassa.Én az elmaradt után 3 nappal csináltam szinte egyszerre jött ki a 2 csík.Csak azért nem csináltam előbb mert el se mertem hinni hogy 9 hónap után sikerült.
2012. szept. 6. 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Már mutatnia kell. Ha esetleg nem mutat semmit, de meg se jön, ismételj egy hét múlva, és ha lehet, menj nőgyógyászhoz.
2012. szept. 6. 17:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja igen, és reggeliből érdemes, bár nekem estiből is kimutatta.
2012. szept. 6. 17:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!!
2012. szept. 6. 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én az elmaradt után 5 nappal csináltam, és pozitív lett, elég erősen! :)
2012. szept. 7. 09:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Romed Maria teszt bármelyik vizeletből kimutatja a terhességet. Már ma is használhatod, vagy amikor akarod.
2012. szept. 7. 09:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó hozzászólóval! A nap bármely szakaszában lehet, akár este is
2012. szept. 7. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!