9+5 hetesen normális a derékfájás? Eddig nem volt.
Figyelt kérdés
3 napja voltam orvosnál, a babával minden rendben. Eddig se vérzés, se semmi baj nem volt, a biztonság kedvéért kaptam utrogestant. Két napja fáj a derekam és picit görcsölök, a közérzetem nem valami jó, lehet az időjárás miatt? Vagy baj lesz? Amíg nem vérzek addig nincs baj ugye?2012. szept. 6. 12:22
1/4 anonim válasza:
A derekad simán fájhat attól, hogy a szervezeted már ilyenkor készül, és lazulnak az ízületek (nekem 12 és 18 hetesen volt 2-3 nap amikor iszonyúan fájt a derekam).
Ha eddig nem volt semmi, most már nem lesz, gondolj erre, véletlenül se gondolj a rosszra. A legrizikósabb időszakon túl vagy, a 9. hétig a terhességek 20%-a szakad meg, utána már csak 0,5 ezreléke. Görcsölgetés nekem szinte folyamatosan volt, nő a méhed, nyúlnak a szalagok, ez okozhatja.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató, köszönöm!
2012. szept. 6. 12:51
3/4 anonim válasza:
Szia nekem 8 héttől kezdve kb nagyon fájt a derekam, hátrahajló méhem van ezért hamarabb kezdtem tágulni
4/4 anonim válasza:
Ez teljesen normális! Nem akarlak elkeseríteni de ez később még jobban fog fájni :( Legalábbis én így jártam eddig. 16 hetes vagyok. Nekem is kb 9 hetes kortól kezdődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!