39 Hetesek vagyunk. Ma délben elkezdtem görcsölni, és keményedni.20-25 percenként ( ekkor még nem mértem ) aztán most 10 órától pedig rendszeres 10 perces fájásaim vannak. Amik viszonylag erősek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már fürödtem, és nem segített. Sőt akkor állt be 10 percesre a fájás.
Eggyértelmü tapasztalt vélemény ? induljak a korházba ? várjam meg a 3 perces fájásokat ? s.o.s !!!
2012. szept. 6. 00:28
1/7 A kérdező kommentje:
Hahó ! valaki ? remélem van fennt valaki !:))
2012. szept. 6. 00:38
2/7 anonim válasza:
Szia!
Én fent vagyok, de tapasztalatom sajna nincs, első baba és 28 hetes vagyok. Ha közel vana kórház, akkor se várd meg a 3 perceseket, szépen slattyogj be most, max dumálni fognak, hogy minek jöttél be, de te azzal ne fogalalkozz.
Amúgy hogy vagy? Még mindig tízpercesek, vagy rövidebbek már? Mert akkor egyértelmű hogy baba lesz belőle, kérdés, hogy mikor.
Sok szerencsét! Boldog babázást!!
3/7 A kérdező kommentje:
Szia. egész éjjel 10 percersek voltak , szinte semmit sem aldutam. reggel se változott a hejzet. folyamatos rendszeres 10 percesek . .
2012. szept. 6. 08:35
4/7 anonim válasza:
Szia! Itt vagy még? Mi történ azóta? Ez már szülés lesz, de mivel első, elhúzódik. Nekem már van 3. Szerintem ha még nem mentél, akkor indulj a kórházba.
Könnyű szülést!
30 hkm,
5/7 A kérdező kommentje:
Ne Haragudj elfelejtettem le írni hogy ez más a 2.-ik baba . azóta ( tegnap dél óta ) 10 percesek a fájások.
2012. szept. 6. 10:39
6/7 anonim válasza:
jobb ha inkabb megnéznek, inkabb menj feleslegesen mint gond legyen. Irj majd hogy mi lett! Szoritok
7/7 A kérdező kommentje:
10 volt. aztán most 3 x-alkalommal pedig 15 percenként jöttek. ezek jósló fájások ? azok elmúlanának meleg fürdő után. nemtudom mi ez..
2012. szept. 6. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!