Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, kinek, hogy volt a...

Kismamák, kinek, hogy volt a joslo fájása? Hány percenként?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 17:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Heteken át volt napi szinten, fél óra, húsz persz, ötpercesből vagy tíz aztán pár darab három perces stb, mint kiderült rejtett vajúdás volt, mert amikor a vérnyomásom miatt bementem a kórházba a 39.hét elején akkor közölték, hogy két ujjnyira nyitva vagyok, onnantól pikk-pakk megszültem, köszönhetően annak, hogy otthon már hetek óta puhult és nyílt a méhszáj..az igazi szülés előtti fájásokat nem fogod összetéveszteni a jóslókkal..biztos vagyok benne, mivel fájdalomcsillapító nélkül szültem, így a jóslók kutyafacák voltak az igaziakhoz, erős, jajjmeghalok fájás az legalább két-három órán keresztül tartott, öt-három, majd kétpercenként utána már nyomhattam is. Könnyű szülést.
2012. júl. 3. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem 2 nappal előtte kezdődtek csak a jósló fájások. 2 nappal a szülés előtt reggel kezdődtek a gyenge, épphogy észrevehető harmincpercesek. Azok egészen a szülés napjáig megvoltak, a szülés előtt 7 órával váltott 25-20 percesre, még mindig gyengék voltak, ez 6 óráig tartott, majd a szülés előtti utolsó órában váltott 10, 5, majd kétpercesre. 5 óra alatt megszültem. Ne félj, nem fogod összetéveszteni a vajúdási fájásokat és a jóslókat. :)

Könnyű szülést! Egy kislány és egy 35 hkm

2012. júl. 3. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!