15 percenként keményedek! 39 hetesen. Mikor kell menni?
Engem úgy készítettek fel, hogy ha forró zuhany után sem múlik a fájás, sőt akár rosszabbodik akkor az igazi fájás. 10 perces fájásokkal már elindulhatsz, de ha közel a korház akkor megvárhatod az 5 perceseket is. Persze ahogy érzed, ha első baba lehet jobb előbb bemenni
34 hetes
Köszönöm a gyors válaszokat!
Nyákdugó sincs még,meg semmi fájás,csak a sűrű keményedések.Akkor még várok...Első baba lesz,a férjem pedig éjjeles,egyedül vagyok,ilyenkor kicsit jobban izgulok.Apuja fog bevinni,ha riasztom.
Még egyszer köszönöm!
Nalam a kemenyedes nem volt eleg.
38 hetesen egy este iszonyat kemenyedeseim voltak rendszeres idokozonkent. Jarkaltam, ugy is voltak, kb ket oran at. A ferjem mar szulni akart vinni, de valahogy nekem tul egyszerunek tunt, hiszen fajasaim nem voltak.
Jo, hogy nem mentunk, mert a kemenyedesek alatt vegul be is aludtam es reggel ugy ebredtem, hogy semmi bajom. Meg csak nem is tagitottak, annyi tortent, hogy a mehnyak egy ket ujjnyira rovidult a haromrol...
Amikor tenylegesen vajudtam, akkor mar az elso fajasnal biztos voltam benne, hogy ez az, mert a vajudasos fajdalmat nem lehetett nem felismerni.
Csak vaklárma volt.Most is keményedek,rendszeren,de reggelre,elmúlik.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!