33 hetesen, veszélyeztetett terhes vagyok, sokat keményedek fekve is, esténként főleg, majdnem 10 percenként bekeményedek. Mire számíthatunk?
33 hetesen a kicsi már készen van a méhen kívüli életre, emiatt ne aggódj. A 36. héttől már csak hízik.
Az egyik barátnőm kisfia a 27. héten született és teljesen egészséges.
Próbálj minél többet pihenni, hátha így még ki tudtok húzni 2-3 hetet.
Köszi nagyon kicsit megnyugodtam. Holnap után megyek orvoshoz csak már egy hónapja voltam és már akkor sem volt rózsás a helyzet. A méhnyak kevesebb mint felére meg van rövidülve ezért fekszem már majd két hónapja.Csak pár napja olyan sokszor mintha meg akarna jönni és tök kellemetlen mikor keményedek..Remélem nem lesz baja a babókának.
Köszi mégegyszer a gyors választ!
próbáld még egy kicsit a fekvéssel,gyszerrel húzni az időt.Nálam a 25. héten indult meg a szülés 5 perces fájásokkal,és a kórházban le tudták állítani infivel,aztán itthon pihi,majd a 39. héten szültem.
Ha előbb is jönne a baba lehet hogy egyáltalán semmi gond nem lesz,mert a tüdeje érett lesz,és adnak injekciót,tüdőérlelőt is ha úgy alakulna,és ha muszáj egy kicsit gépre teszik,amíg beindul a kis tüdeje.De ezekre ne is gondolj most csak a nyugalomra,és ahogy írtam,ha mégis beindul akkor sem lesz baj,nagyon jó esélyei vannak.Kitartás,ésk önnyű szülést kívánok a 40. héte
n:-)
Nekem a 20. héttől keményedik és feszül borzasztóan a hasam, amire csak magneB6-ot és noSpa-t kaptam eddig.
Jelenleg a 28. hétben járunk és most írt ki az orvos nekem Diaphyllint napi 3x1-et és mintha elvágták volna a keményedést.
Azt mondta, hogy simaizom ellazító hatása van és a baba tápanyagellátását is nagymértékben javítja.
A betegtájékoztaton más szerepel - más betegségekre jó.
Én megbízom az orvosomban, és a közérzetes is sokkal jobb, amióta szedem - nem aggódom annyit, hogy mindjárt megszülök, mert olyannyira kemény volt a pocim.
Ha gondolod, kérdezz rá az orvosodnál erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!