Lesz ebből kedd előtt baba? Ma egész nap rendszertelenül 15-20 percenként keményedek.39 hetes vagyok, keddre vagyok kiírva.
Vagy igen, vagy nem. Én három napig szenvedtem egyre erősebb "jósló"fájásoktól a 39. héten. A végén már borzasztó volt, az ágyban sem tudtam megmaradni, 2 éjszaka sétáltam, meg széken aludtam. 3. napra egy orvos megkönyörült rajtam és mivel 3 és fél ujjnyira kitágultam mehettem szülni. Az orvosom erre csak annyit mondott: "rossz lapot húzott". De a szülés legalább gyors és jó volt.
Kívánom, hogy mielőbb meglegyen a babód! Könnyű szülést!
Nálam is így indult a szülés. A hajnali jóslók egész nap nem múltak, estére erősödtek és sűrűsödtek. Éjfél után már egy órával a kezemben feküdtem az ágyban, hajnali fél 3-kor szóltam a férjemnek, hogy talán induljunk a kórházba. Korainak bizonyult, mert nagyon lassan tágultam, délután 1/2 3-kor született csak meg a fiam.
Mire ezt leírtam, lehet, hogy már a kezedben tartod a babádat...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!