Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti éreztetek ilyen fájdalmat?

Ti éreztetek ilyen fájdalmat?

Figyelt kérdés
A hüvelybemenetnél fáj, úgy mint mikor együttlét után kicsit fájni szokott. 13 hetes vagyok de már vagy két hete érzem ezt.
2012. szept. 5. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy az együttlétek utáni hüvelyi fájdalom természetes lenne. Még ha kicsit is fáj... Erről nem beszéltél még dokival? Terhesség alatt előfordulnak alhasi fájdalmak, pl a pocak növekedése miatt. A testünk változik, ez nem mindig jó érzés, de ha ilyen van, beszélj dokival! Ne félj kérdezni, inkább mondják azt, hogy nincs baj, minthogy ne szólj valamiről és probléma legyen! Nekem második terhességem, de most is folyamatosan vannak furi dolgok, amiket igenis megkérdezek. :)
2012. szept. 5. 21:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Na lehet megvan az oka! Lehet vesekövem van, most kaptam meg a vizelet eredményt, és a fájdalom oda sugározhat le. Uh- on kiderül mi lesz! Köszi a választ
2012. szept. 6. 11:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Drukkolok, hogy minden rendben menjen! Boldog babavárást!
2012. szept. 6. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!