Mi történt velem? Mitől lehetnék jobban?
Nem tudom mi van velem. Borzasztó rossz a kedvem,a közérzetem,minden idegesít. Egyfolytában éhes vagyok,nincs kedvem semmihez,pedig hétfőn az egész lakást kitakarítottam,este tízkor sütit sütöttem,de azóta még egy tányért elmosni is nehezemre esik. Alig bírok már mozogni,annyira lent van a baba,majdnem két hete már,hogy beilleszkedett a feje. Napi háromszor négyszer megyek nagy wc-re,pisilni meg öt percenként. Fáj a fejem,nyűgös és hisztis vagyok. =( Félek,hogy a páromat is idegesítem ezzel,meg nekem sem jó,hogy ilyen a hangulatom,mit tehetnék,vagy mitől van ez?
Most kezdem a 37.hetet minden nap jóslózom,de olyan szinten,hogy hányingerem van a fájdalomtól.
Szerintem ez normális. Nálam is hasonló a helyzet. Pihenj minél többet, és a párodnak sem árt ha elmagyarázod, hogy így érzed magad. Azért ne hagyd el magad!
Kitartás!
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!