Igazából nem kérdés, csak eléggé felidegesítettek! Mással is volt már ilyen?
tegnap voltam terheléses vércukorvizsgálaton.Előtte azt mondta egy védőnő,hogy ne egyek előtte való nap ebédtől,mert akkor nem lesz jó az eredmény és csinálhatom újra az egészet.ÉN BAROM!!!mint egy jó kiscserkész szótfogadtam és már este 6-tól szenvedtem mert természetesen éhes voltam...másnap elmentem az első vérvételre-azt sem mondták,hogy citromot is lehet vinni,olyan cikinek éreztem,hogy egyedül nálam nem volt semmi-ott még semmi gond nem volt..aztán ugye a 2 óra várakozás és mehetek vissza...a várakozás utolsó fél órájában visszajött az a cukros lötty,és persze,hogy a népkertben jött rám,amikor mindenki arra bicajozik,meg arra fut,meg sétáltatja a kutyát vagy tologatja a gyereket...én meg ott öklendezek egy bokorban..:(:(:(:(azt hittem,hogy jót tesz eg kis friss levegő ha már úgyis várnom kell...visszamentem,közöltem,és teljesen hülyének néztek,hogy nem ettem semmit már mióta,mert ugye én hülye szótfogatdam,mint kezdő klismama...azt mondták,hogy ez kínzás volt,amit csináltattak velem...egy kismamának nem szabad azt mondani,hogy ne egyen vacsit és ne reggelizzen,sőt még gyümölcsöt sem ehet,csak vizet ihat..ennél csak a reggelit kell kihagyni..
és persze,hogy én lettem megint a hülye...:(:(:(:(:(van más is akit így lóvá tesznek vagy csak én vagyok ilyen balek?:((:(:(:(:(:(:(:(:(:(
26 h km
ha találkozol a védőnőddel,mond meg neki a magadét és ha lehet menj máshoz.
de az orvosod sem mondta mi ilyenkor a teendő?mikor ehetsz utoljára,stb?
elhiszem milyen ideges lehetsz....
26/n
En meg sem csinältattam a tesztet, minek?!? Semmi jel nem utal arra, hogy cukros lennek, märpedig annak lennenek jelei. Egyszer nem volt cukor a vizeletemben, nem järok többet wc-re mint egy normälis terhes, nem szärad ki a szäm, nem acetonos a leheletem esatöbbi. Szerintem felesleges.
Amugy nekem csak azt mondtäk, ha meg szeretnem csinältatni, akkor ejfeltöl!!!! ne egyek csak vizet igyak es hogy elözö nap probäljak inkäbb a teljes kiörlesü cuccokra koncenträlni...
Juj,ez nagyon durva.Nagyon sajnallak:(
Remelem mar jobban vagy.
Megertem h ideges vagy.En is megmondanam a magamet a vedonodnek.Maskor inkabb hivd fel a dokidat,en ezek utan nem tudnek hinni a vedononek.
Az meg hagyjan h a reggelit kihagyd de h a vacsorat is....:(
Nyugodj meg!A pocaklako is erzi.
En nem jartam igy,hanem ugy h miutan szultem(kulfoldon es meg nincsenek meg a papirjaink) kozoltek h a masodik napot nem kell kifizetnunk a korhazba de kajat se fogok kapni.
Szoltam a ferjemnek h hozzon kajat de o eleg keson tudott jonni.
Szoval vegig szenvedtem ehesen egy napot,erom se volt a 25 oras vajudas utan de elvartak h szoptassak 2-3 orankent.
De kozbe nyomtak belem a gyogyszereket annyira fajt a varratom.
Szoval megertelek.
Szep es nyugodt babavarast:)
Szia!
Pont ilyen nem volt.
Nálam az volt, hogy csak nem szóltak, hogy terheléses cukor lesz és ott kell dekkolni egy órát (nálunk csak egy órás van) én meg nem tudtam, hogy miből áll ez az egész cukrosdi.
Tudom, hogy bosszantó, de próbálj túllépni rajta. A védőnőtől pedig kérd számon, hogy miért mond ilyet.
Szegényke...jól kifogtad.Csak aznap reggel nem szabad enni,ráadásul az én dokim még ezzel a cukros izével sem kínzott,hanem két kiflit kellett megennem két deci tejjel.
Ha nem is váltasz védőnőt,de szelektálj a szavai közt,inkább kismamákat,anyukákat kérdezz.
39 h
Ezt nem értem,miért nem lehetett enni????
Én vacsiztam is csak reggel nem lehetett....
A hozzáállást nem minősítem.
Szia!
Hát nagyon sajnállak!A védőnő meg ha ilyet mondott,akkor nagyon buta lehet!Cukrosat,édeset nem szokták ilyenkor ajánlani!Enni meg mindenképpen kell,mert az éhezéstől aceton és ketonok jelentkezhetnek a vizeletbe és az rosszabb,mint egy magasabb cukoreredmény!Ha van másik védőnő,akihez átmehetsz,akkor inkább menj,nehogy még sok buta tanáccsal lásson el!
"Szeretem" az ilyen dokikat meg védőnőket,akik az első terheseket meg tapasztalatlan kismamákból úgymond hülyét csinálnak!
Legközelebb,ha kell menned valamilyen vizsgálatra,inkább itt kérdezd meg először,hogy mi várható meg egyéb kérdéseidre is szivesen válaszolunk,ha tudunk!
Most már mindegy,reméljük már semmi rossz nem következik!
További jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!