Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortusz? Te hogy döntenél?

Abortusz? Te hogy döntenél?

Figyelt kérdés
41 éves vagyok,fogamzásgátló mellett becsúszott a baba,Most vagyok 7 hetes. A kislányom 3 éves,a 30.-ik héten életmentö császárral született. Toxémiám volt,a cukrom is felszökött 30-ra..Nem kívánom senkinek azt az idöszakot,ami a császárt megelözte,de az utánnit sem..Jelenleg állandó hasmenésem van,hányás-hányinger,néha görcsölök.Az orvosom szerint elvetélhetek,de felajánlotta hogy hétfön megcsinálná nekem az abortuszt.....

2012. szept. 4. 16:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
19%
Én semmiképp nem mennék abortuszra. Nincs jogod kioltani egy ártalmatlan életet!
2012. szept. 4. 16:39
 2/22 anonim ***** válasza:
71%
Teljes mértékben abortusz ellenes vagyok, de a Te esetetben nem tartanám meg a babát.... A Te és a pici egészsége/élete is veszélyben lehet. Van egy pici lányod, akikért felelősséggel tartozol.
2012. szept. 4. 16:40
 3/22 anonim ***** válasza:
39%

az egyáltalán nem biztos hogy ez a terhességed is hasonló lenne mint az előzö.

fogadj fel egy rendes dokit aki vigyáz rád a terhességed alatt, !

2012. szept. 4. 16:41
 4/22 anonim ***** válasza:
29%

Én csak egyet tudok. Épp nag hassal ültem a ctg-n, amikor a mellettem vizsgáló dokitól ennyiket hallottam (függöny volt köztünk) "kb 6 hetes terhesség, élő"....még furcsálottam is, h se szívhang se semmi....? Amikor kijött nagy lendülettel magyarázta a nőnek (40 felé lehetett), hogy bármiylen kormány jön, bármit ígér, ide nem szabad gyereket szülni....én meg nagy hassal mellette....Nem szóltam semmit, de ránéztem a nőre és azt mondtam magamban, h "látod a nagy hasamat???? ".

Mit akarok ezzel mondani? Lehet az első toxémiás terhesség volt, lehet most is az leszel, lehet cukros is leszel, bár azt spec étrenddel kordában lehet tartani, a rosszullétek sajnos "természetesek". De ezenfelül semmi oka szerintem az abortusznak, még a korod miatt sem.

2012. szept. 4. 16:43
 5/22 anonim ***** válasza:
54%
abortusz,nem tartom gyilkosságnak,mert még meg sem született
2012. szept. 4. 16:43
 6/22 anonim ***** válasza:
84%

Szia! Ha nincsenek anyagi gondjaitok, és a babával sincs gond, akkor én megtartanám, persze ez a ti kettőtök döntése. Nem egyforma minden terhesség, és gondolom jobban is figyelnének most rád, ráadásul a kislányod biztos örülne egy tesónak. :)

Lehet, hogy nagyon megviselne az abortusz lelkileg. Bár én ehhez nem értek, szerencsére sosem volt. Majd írd meg a döntéseteket, ha lehet kérni. :)

2012. szept. 4. 16:45
 7/22 anonim ***** válasza:
30%
Kedves utolsó, nézz meg egy abortuszvideót, és meglátod hogy gyilkosság!
2012. szept. 4. 16:45
 8/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Holnap megyek ismét kontrollra,meglátom hogy mi lesz..Mindenesetre félek ettöl a terhességtöl...
2012. szept. 4. 16:51
 9/22 anonim ***** válasza:
59%

fejezzétek már be ezt a gyilkosság szöveget.

inkább vetesse el minthogy beteg legyen a baba,

2012. szept. 4. 16:52
 10/22 anonim ***** válasza:
16%

Miért is lett kitöröltetve a linkem???

Ja,megrázó volt? Hát kérem ilyen egy abortusz!

2012. szept. 4. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!