Abortusz? Te hogy döntenél?
az egyáltalán nem biztos hogy ez a terhességed is hasonló lenne mint az előzö.
fogadj fel egy rendes dokit aki vigyáz rád a terhességed alatt, !
Én csak egyet tudok. Épp nag hassal ültem a ctg-n, amikor a mellettem vizsgáló dokitól ennyiket hallottam (függöny volt köztünk) "kb 6 hetes terhesség, élő"....még furcsálottam is, h se szívhang se semmi....? Amikor kijött nagy lendülettel magyarázta a nőnek (40 felé lehetett), hogy bármiylen kormány jön, bármit ígér, ide nem szabad gyereket szülni....én meg nagy hassal mellette....Nem szóltam semmit, de ránéztem a nőre és azt mondtam magamban, h "látod a nagy hasamat???? ".
Mit akarok ezzel mondani? Lehet az első toxémiás terhesség volt, lehet most is az leszel, lehet cukros is leszel, bár azt spec étrenddel kordában lehet tartani, a rosszullétek sajnos "természetesek". De ezenfelül semmi oka szerintem az abortusznak, még a korod miatt sem.
Szia! Ha nincsenek anyagi gondjaitok, és a babával sincs gond, akkor én megtartanám, persze ez a ti kettőtök döntése. Nem egyforma minden terhesség, és gondolom jobban is figyelnének most rád, ráadásul a kislányod biztos örülne egy tesónak. :)
Lehet, hogy nagyon megviselne az abortusz lelkileg. Bár én ehhez nem értek, szerencsére sosem volt. Majd írd meg a döntéseteket, ha lehet kérni. :)
fejezzétek már be ezt a gyilkosság szöveget.
inkább vetesse el minthogy beteg legyen a baba,
Miért is lett kitöröltetve a linkem???
Ja,megrázó volt? Hát kérem ilyen egy abortusz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!