Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szolnoki kismamák! Jár valaki...

Szolnoki kismamák! Jár valaki Dr. Erdődi Zoltánhoz?

Figyelt kérdés
Informáciokra lennék kiváncsi: mikor rendel , mennyit kér stb...
2012. szept. 4. 13:06
1 2
 11/18 anonim válasza:
66%

Kedves kommentelők! Úgy látom túl sok itt a félreértés Erdődi főorvos úrral kapcsolatban! Először is kitalált marhaságot ne állítson senki, pláne úgy ne, hogy ettől vagy attól hallotta! Erdődi dr. él, és köszöni, jól van! 2014. április 7-én voltam nála, de csak ma, azaz 10-én értesültem erről a rosszindulatú pletykáról. Azóta több variáció is napvilágot látott az állítólagos halálhírével kapcsolatban. Nos, ma is volt rendelése, voltak is nála páciensek. Személyesen győződtem meg erről. Mielőtt ilyen marhaságot kezdetek el terjeszteni, javasolnám, hogy látogassatok el hozzá rendelési időben, amely áprilistól megváltozott: H és Cs napokon 8-14 óráig, K napon 12-18 óráig. A szombati rendelés megszűnt. A sorszámos rendszerben nincs változás, vagyis rendelés előtt egy órával teszi ki a sorszámokat. Tévedés, hogy csökkentette volna a betegeinek számát, ugyanis aki összehasonlítja az előző rendelési idejével, ugyanannyi most is, összességében! Mellesleg ha agyvérzést kapott volna, nem biztos, hogy egy hét alatt felépül! Gondolkozzatok! Valóban nem dolgozott március 17-23 között, de 24-étől újra van rendelés.

A hízást illetően: érdekes, én 14 kg-ot híztam az előző terhességem 9 hónapja alatt, mégsem rakott ki! Nahát!

Más orvosról én is tudnék ezt-azt írogatni, épp ellenkezőt, saját tapasztalatok alapján, de inkább nem teszem. Ha valaki úgy dönt, hogy X orvoshoz jár, mert abban bízik, és véleményt akar írni Y orvosról, akkor jobban tenné, ha nem buta pletykákra ülne fel, hanem maga járna utána az igazságnak.

Minőség-mennyiség? Újabb baromság! Minden orvos maga dönti el, mennyi beteget tud elvállalni, és mennyit kér egy-egy vizsgálatért. Nem tudok még egy olyan szülész-nőgyógyászt Szolnokon, aki 5000 Ft alatt dolgozik (alsó hangon). Soha nem éreztem még azt, hogy futószalagon pörgetne. A rendelőjében lehetőség van kérdezni, minden kérdésre készségesen, egyenesen, őszintén válaszol. Kiváló szakember, emberséges, csak jót tudok róla elmondani. De hozzátenném: a jó munkához együttműködésre van szükség a pácienssel!

A sorszámos rendszernek pedig megvan az oka.

2014. ápr. 10. 14:36
 12/18 Eruska82 válasza:

Csatlakoznék az előttem szólóhoz! Én is Erdődi doktor úrnál szültem, és nála jobb szakembert nem is választhattam volna! Nagyon kedves, segítőkész, bármire válaszol, bármeddig is tartson. Szeretik a páciensei, nem véletlen, hogy kígyózó sorok várják a reggeli nyitást! Személy szerint még a szülés után is számíthattam rá amikor az újszülött osztályról leakartak szállítani a kismamaszállóra. Mikor meghallotta, azonnal cselekedett, hogy ez ne történhessen meg (kisbabámat sajnos a patológiára átvitték). Olyat is olvastam, hogy 130 ezer alatt nem csinál szülést. Ez is marhaság!! Ha valaki megkérdezi, hogy mennyiért csinálja nem is válaszol rá. Mindenki annyit ad amennyit gondol/tud. Én tényleg csak ajánlani tudom őt!!! A hízással kapcsolatosan is pontatlan a pletyka....Megkéri a pácienseit, hogy tartsák be az utasításait a vizesedéssel kapcsolatban, ha valaki ezeket nem tartja be akkor inkább nem vállalja a szülés levezetését, ami szerintem érthető, hiszen a páciens nem tesz meg mindent a maga és a kisbabája érdekében, minden az orvosától vár el.

Végig biztonságban éreztem magam a szülés alatt, mikor beértünk hamar ott volt ő is, rendszeresen vizsgált közben és biztatott, dicsért még utána is. Csak jót tudok mondani róla.

2014. ápr. 10. 15:08
 13/18 Kudeláné Papp Katali válasza:

Üdv!

Én is csatlakoznék az előző hozzászólóhoz. Szerintem is a Dr. Úr remek szakember. Én 3,5 éve szültem nála,két kisfiut(ikrek) . Mindig számíthattam rá,az egész terhesség során. Teljesen korrekt áron dolgozik.Ami szerintem nagyon fontos ,hogy nem első körben a pénz motíválja,hanem a baba és a mama egészsége. Én két és fél hónapot feküdtem bent a korházba az ikerterhesség miatt. Nem tetszett a dolog,de tudtam hogy ő csak az egészségünk érdekében fektetett be a korházba. Hosszú idő volt ,de megérte. Hálás vagyok neki ,hogy van két szép gyönyörű kisfiam.

Aki meg a halál hírét terjeszti ,az igazán gondolkodhatna miket ír,és terjeszt.

Remélem nagyon sokáig egészségben él.

2014. ápr. 15. 14:09
 14/18 anonim válasza:
Sziasztok! Úgy látom ez a topik működik. Olyan kérdésem lenne,hogy (a Doktor Úr keddi rendelése ugye 14:00-tól kezdődik) ekkor a sorszámokat 13:00-kor rakják ki vagy ezt is reggel 7-kor???!!! Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 16. 11:32
 15/18 anonim válasza:
Sziasztok. Kedden 11:45-től teszi ki a sorszámot, most beszéltem vele.
2014. jún. 1. 20:09
 16/18 szemőkné piroska válasza:
Sziasztok én is elmondanám a véleményem.A legjobb orvos akivel eddig találkoztam.3 ezer forintnal sose kér tőlem többet.Kismamaként legalább 20 percet mindíg foglalkozik velem minden alkalommal nagyon alaposan megnéz.Maximálisan nyugodt vagyok,hogy nála fogok szűlni.
2016. febr. 13. 08:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Magánban lehet hogy rendes... A pénzért.

A kórházban köszönni nem hajlandó, semmit sem mond, ha sos ultrahangra van szükséged mert rossz az nst akkor elzavar és összevesz a masik orvossal, és a szülésznővel, hogy ők mit képzelnek ő nem hajlandó megultrahangozni...

Mellesleg, a kórházi rendelés időpontos, mindenki ingyen várakozik ott időpontra ultrahangra, de ő előre veszi a saját pénzes kismamáit!

Ez ám a jó orvos.

Saját tapasztalat...

2021. ápr. 6. 19:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Undorítóan viselkedett a 12. heti ultrahangomon úgy, hogy már 4 napja vagyok pecsételéssel a kórházba. Konkrétan megkérdezte, hogy minek vagyok ott, és el sem magyarázta a babával kapcsolatos információkat, holott tudtommal a genetikai vizsgálaton így kéne lennie. Soha nem járnék hozzá magánba.🤮
2022. febr. 2. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!