Mikor tudtátok meg hogy ikrek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 19:18
1/10 anonim válasza:
8+3hetesen, elotte nem egesz 6hetesen voltam uh-n,akko meg csak 1 petezsak volt. egypetejuek
2/10 anonim válasza:
5+2 voltam.Nem akartam ilyen hamar dokihoz menni de volt egy kis verzesem es megijedtem.Mar akkor 2 petezsakot latott.
3/10 anonim válasza:
12. héten látszódott csak, előtte betöltött 6 hetesen voltam UH-n. Egypetéjű kisfiúk lettek.
4/10 anonim válasza:
12 hetesen,előtte voltam az 5 és 9 hetesen is de ott még egyedül láttuk;)egypetéjű fiúk :)
5/10 anonim válasza:
6. héten még egyet láttak. A 10. héten véreztem, ezért csináltak ultrahangot. Akkor is azt mondták az elején, hogy egy, de annyira kétségbe voltam esve, hogy másik szögből is csinált hüvely uh., akkor vette észre a másikat. Egymást takarták a hasi uh. Kétpetéjű ikrek lettek. Fiú és egy leányzó.
6/10 anonim válasza:
6. héten az első ultrahangon már látták, mert nem 1 petezsák volt.
7/10 anonim válasza:
A 6. héten még csak 1 petezsákot láttak,a 9. héten pedig egy babához 2 szívhangot,így aztán addig forgatta a vizsgálófejet a dokim,mígnem meglátta a második,elbújt babát is. Kétpetéjűek,ma vagyunk 11 hetesek.
8/10 anonim válasza:
5 hetesen két petezsák volt, két szívhanggal, de az egyik elmosódott szélű volt, a doki azt mondta lehet, hogy fel fog szívódni. De neki esze ágában sem volt felszívódni, most 18 hónapos a tesójával együtt. :-)
9/10 anonim válasza:
nálunk hét hetesen derült ki hogy ketten vannak, előtte két héttel még petezsák sem látszott, azt mondták nem is vagyok terhes, most már 10 hetesek vagyunk
10/10 anonim válasza:
10 hetesek,kint vagy még bent??:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!