Mikor tudtátok meg a babátok nemét?
16. héten és a 20. héten is kislányt mondtak. Jhét csütörtökön megyünk 4D-re, remélem még mindig kislány! :) Egy csomó rózsaszín cuccot vettünk. :)
Ne szomorkodj emiatt, legközelebb majd megmutatja magát. A lényeg, hogy egészséges, és normálisan fejlődik! Gondolj erre!
26+3 hkm
Elsőnél a szülésnél, pedig többször is voltunk uh-n, de mindig takarta magát. A 27.héten tippeltek egyet, de nem biztosra.
Második és harmadiknál már a 16.héten tudtuk.
Menjetek el 4d uh-ra, ott általában addig forgatnak téged és a babát, amíg ki nem derítik.
Elsőnél nálunk az volt a "baj", hogy a babám benne ült a méhlepényben és sehogy nem lehetett onnan kivarázsolni az alsó részét, így maradt titokban a neme.
Szia! Nekem is rossz érzés volt, amikor mi sem tudtuk meg a nemét, mi is pont a 20. héten voltunk, de végül is arra gondoltunk, hogy egészséges, és ez a lényeg. De akkor sem tudtunk várni még 2 hónapot, úgyhogy elmentünk a 24. héten 4D-re, és ott végre megmutatta magát, hogy kislány :)! Javaslom a 4D-t, ott biztos, hogy megmondják és még ráadásul csodálatos élmény is!
39+6hkm
18 hetesen nem lehetett látni aztán 20 hetesen voltunk 4d-n és akkor azt mondta az orvos"mintha nem lenne kukaca"így mondta 85%-ra,hogy kislány.Háááát nem nagyon bízok még ebben.Gondoltam elmegyünk hát olyan 28 hetesen is 4d-re.De nem megyünk mert csak úgy kaptam volna időpontot szabadság miatt,hogy utána 1 hétre rá megyek 30 hetes sima uh-ra.Így gondoltam ha már eddig nem tudtuk,akkor azért az 1 hétért nem fizetek 10.000ft-ot.Ha esetleg a 30 hetesen sem látják,akkor a szülésig már nem is szeretném tudni a nemét.Hiszen mindegy csak egészséges legyen a picúrka...:)
26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!