35 hetesen 40-es fájások. Meddig húzhatom?
Figyelt kérdés
A CTG 40-es fájásokat mutatott!Első terhesség és hát nem értek hozzá!2012. szept. 3. 15:58
11/13 anonim válasza:
Nekem 34 hetesen volt 40-es, 35 hetesen 20-as, 36 hetesen 30-40 között mutatott a CTG. Másnapra megszültem, el sem jutottam a 37. heti CTG-re. Lehet, hogy csak jóslófájások és épp kifogtad ezt a periódust a vizsgálat idejére és akkor csak azt jelenti, hogy valamikor, 1 hónap múlva is akár szülsz, de lehet, hogy úgy jársz, mint én és 2 hét múlva érkezik a baba. De a 37. hét már nem koraszülés, csak nekem volt az a 36.
12/13 anonim válasza:
szia nekem talán olyan 5percenként volt 40-50 30 hetesen. most vagyok 33, doki erre aztmondta ez nem jelent semmit, mmint az értékek. ebből nem lehet sokra következtetni. szerencsére elmúltak és bennmaradt:)
13/13 anonim válasza:
A CTG a méhtevékenységet mutatja, nekem 36 hetesen voltak 60 fölött is és 43. héten indítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!