Meddig dolgoznátok gyerekek között?
Óvodában dolgozom, 1 hete teszteltem pozitívat. Elég stresszes a helyzet, főleg a főnök, illetve a munkatársak miatt. Ráadásul emelgetni is kell a kicsiket, mert 3 év alattiak is vannak...
Nőgyógyásznál még nem voltam. Mikor menjek? És így meddig dolgozzak?
Akinek ovis a gyereke, az nem tudja kikerülni. De a kisgyerekes anyukák október-novemberben mind dőlnek ki a munkahelyekről, mert addigra viszik haza a gyerekek az oviból a fertőzéseket. Ha megteheti valaki, hogy kimarad ebből, miért ne tegye?
És nem is értem, hogy ezért miért kell a választ lepontozni, hisz nem a Te kérdésed volt, és lehet, Neked nem hasznos, de lehet, a kérdezőnek igen.
Én óvónőként dolgoztam. Mikor megtudtam, hogy babát várok (és az orvos is adott róla papírt), akkor elmentem táppénzre. Néhány hétre rá,h elmentem, végigsöpört az óvodán egy rota-vírus. No, ebből pl.jó, hogy kimaradtam! Nemcsak a gyerekek dőltek ki, hanem a felnőttek is. Úgyhogy én egy percig sem bántam meg, hogy hamarabb eljöttem!
Arról nem is beszélve, h egyfajta divat volt néhány szülő részéről betegen, begyógyszerezve behozni a gyereket az oviba, csak hogy még egy fél napot nyerjen.... :(
A stressz meg a másik dolog, ami abszolút nem hiányzik egy várandós kismamának.
Az emelgetés már csak hab a tortán.
Szóval, szerintem menj el nőgyógyászhoz úgy 7-9 hetesen, aztán pedig menj el táppénzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!