Milyen mértékben fazoníroztok alul, főleg nődoki előtt?
Ez egy ciki kérdés, de új dokim lett, velem egyidős...az előző idősebb volt, azóta nyugdíjba ment, és anno az első babáknál azt mondta, ne piszkáljam ott lent, hagyjam természetesen, nehogy fertőződjön stb.
Most megint babát várok, és cikinek érzem ezt...az is? És akkor mi, gyanta? Mert a borotvát nem bírom, de a fájdalmat sem...hm?
Sógornőm járt a múltkor úgy h doki előtt zuhizott és fazonvágást csinált éppen. Közben elzárták szegényre a vizet és félig szőrös maradt. Mondjuk én azt mondtam h ha ásványvízzel is de leszedtem volna...de ő félig leborotvált nunival jelent meg. A doki meg is kérdezte tőle h új fazonra váltott?? :D :D :D :D :D
Egyébként én is előtt való nap totál leborotváltam eddig, de mióta babát várok egyszerűen kipattogok mint aki már előttem is írta h minden kijön rajta tőle. Így most a krémre váltottam jobb ötletem nem volt. DE a dzsungelbugisat én se vállalnám be szegény dokinak h előtte keresse meg amit kell :D Neki is könnyebb úgy vizsgálni szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!