Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen mértékben fazoníroztok...

Milyen mértékben fazoníroztok alul, főleg nődoki előtt?

Figyelt kérdés

Ez egy ciki kérdés, de új dokim lett, velem egyidős...az előző idősebb volt, azóta nyugdíjba ment, és anno az első babáknál azt mondta, ne piszkáljam ott lent, hagyjam természetesen, nehogy fertőződjön stb.

Most megint babát várok, és cikinek érzem ezt...az is? És akkor mi, gyanta? Mert a borotvát nem bírom, de a fájdalmat sem...hm?

2012. szept. 3. 12:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát én a borotvát akartam javasolni, de akkor ollóval vágd le kisebbre a szőrt:)
2012. szept. 3. 12:53
 2/14 anonim ***** válasza:
18%
Ha rajta hagyod a szőrt az mért jobb? Sztem inkább attól van hamarabb fertőzés..Szedd le sztem :) szőrtelenítő krém?Vagy valóban ollóval rövidre.
2012. szept. 3. 13:00
 3/14 anonim ***** válasza:

Teljesen csupaszra, és kb. mindig a doki elötti pár napra időzítem.

Próbálj ki más szőrtelenítési módszert, egy csomó van.

35hkm

2012. szept. 3. 13:01
 4/14 anonim ***** válasza:
55%

Én mindig 3-4 napos szőrrel megyek orvoshoz, én úgy gondolom, hogy ez talán nem ciki. Hosszú szőrrel vagy teljesen leborotválva cikinek érezném, de fél cm-es szőrrel szerintem természetesnek hat.

Ha nem bírod a borotvát, próbáld epilálni. (én nem bírom :) )

9+2hkm

2012. szept. 3. 13:05
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig frissen megyek.... szerintem neki is így a legjobb...

8hkm

2012. szept. 3. 13:22
 6/14 anonim ***** válasza:
38%

Én pedig bármennyire is utálom a szőrt,már egyszerűen nem tudok úgy leülni a kádba,hogy kényelmes legyen,alig érem el a nunimat,látni meg abszolút semmit nem látok. Így nem kínzom magam,hagyom. Nekem emlékezetből nem megy,tükörrel egy örökkévalóság és fáj is a hátam 2 perc után. De mindig arra gondolok,amikor megnéz a doki,hogy ma már hány ilyet láthatott,mennyire megszokott ez neki. Gondolj csak bele. Neked ez a legnagyobb bajod,hogy szőrös,másnak ki tudja milyen állapotban van,ki tudja milyen fertőzése van,stb... Számomra az sokkal "cikibb" volt,amikor nem akart elmúlni a bajom és úgy kellett mennem. szóval zavar,vagy nem zavar,már nem tudom leszedegetni.

37 hkm

2012. szept. 3. 13:27
 7/14 anonim ***** válasza:
:O uhh, én 16 éves korom óta (kb.) emlékezetből szedem:O azthittem, mindenki így csinálja:S
2012. szept. 3. 13:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
35 hetes vagyok, iszonyatos nagy hassal. Én is emlékezetből csinálom, ha nagyon muszáj akkor tükör. És teljesen leszedem doki elött. Nekem is kellemetlen lenne ha szőrősen mennék oda, még akkor is ha látott ennél szörnyebbet is.
2012. szept. 3. 13:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Ne röhögjetek, de én sem bírom a borotvát, addig sebes és pöttyös és minden szar leszek tőle, amig ki nem nő megint.. Szóval csak szenvedés. De épp erre találták ki a p.nciszőrnyírót... :D A párom műszaki áruházban dolgozik, hozott nekem egyet, és tök jó. Pontosan ugyanolyan mint egy férfi hajvágó, csak kisebb és rózsaszín. Mondjuk nekem ezektől is fóbiám van, hogy magamba vágok vele, stb.., de a 3-4 napos szőr kategóriát simán elérem vele, és gyorsabb mint az ollózás (amit szintén magamba vágok olykor :D)
2012. szept. 3. 13:44
 10/14 Anita8401 ***** válasza:

Én mindig doki előtti napon szedem le :)

Mióta meg nem látom azóta emlékezetből megcsinálom a nagyját aztán jön párom ès amit vèletlen otthagytam azt lehúzza és így minden doki látogatáskor napra késznek ès frissnek èrzem magam :))

2 gyerekes 26 hetes kismama

2012. szept. 3. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!