Mi történik, ha energiaitalt iszom?
Nem kifejezetten ajánlott, ahogy a cóla sem. De akkor inkább cóla. Én sosem voltam energiaitalos, sem cólás. Szerencsére a terhességem alatt sem jött rám , hogy literszámra igyam. (van olyan kismama aki nem bírja ki, annyira cólát kíván) Rám összessen talán 2x tört az érzés h innom kell. Vettem, ittam belőle 2 kortyot!!! a többit odaadtam a páromnak. Vagy ha a párom vett, az övéből ittam az íz kedvééért. De ennyi.
Egyébként sem egészséges az energiaital, pláne nem egy terhes nőnek.
35hkm
Nekem van egy ismerősöm, akinek időre születt a babája, alig 2 kg-mal és negyven valahány cm-rel(erre nem emlékszem).
A terhessége végig problémás volt, iszonyatos hízás 34 kg, magas vérnyomás, stb...
Utólag kiderült anyuak nem szedett magzatvédő vitamint,mert minek, fölösleges,csak reklámyfogás, a folyadékbevitele szinte csak a colára korlátozódott,mert finom és szereti valamitn 2 energiaital naponta.
Majdnem mindketten a műtőben maradtak:(:(:(
Most fél éves körül van a gyerkőc, ránézésre meg lehet mondani, hogy fejlődésbe, súlyba stb. le van maradva:(:(
Nem modnom hogy kizárólag a colának és energiaitalnak köszönheti,de nagy szerepe volt benne, az tuti
Nem tudom, mi történik.
Én is, mint az egyik hozzászóló, férjem italából iszom 2 kortyot, az íze miatt, magamnak sosem veszek. Nekem elég is így, ha nagyon megkívánom, nem is innám meg az egész üveggel.
Kólát ugyanígy.
Szerintem a koffeintartalma miatt nem ajánlott a terhes nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!