Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történik, ha energiaitalt...

Mi történik, ha energiaitalt iszom?

Figyelt kérdés
Rá van írva a dobozára, hogy terhes nőknek nem ajánlott. Miért? Mi történik, ha iszom?
2012. szept. 2. 12:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem kifejezetten ajánlott, ahogy a cóla sem. De akkor inkább cóla. Én sosem voltam energiaitalos, sem cólás. Szerencsére a terhességem alatt sem jött rám , hogy literszámra igyam. (van olyan kismama aki nem bírja ki, annyira cólát kíván) Rám összessen talán 2x tört az érzés h innom kell. Vettem, ittam belőle 2 kortyot!!! a többit odaadtam a páromnak. Vagy ha a párom vett, az övéből ittam az íz kedvééért. De ennyi.

Egyébként sem egészséges az energiaital, pláne nem egy terhes nőnek.

35hkm

2012. szept. 2. 12:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Azért nem egészséges, mert a koffeinen kívül még sok egyéb élénkítő anyag van benne, ami nem úgy hat a szervezetre, mint pl a koffein. Máshogyan hat a vérnyomásra, mint egy pohár kávé, saját tapasztalat.
2012. szept. 2. 12:28
 3/9 A kérdező kommentje:
De a babának lesz tőle valami baja??
2012. szept. 2. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Legalábbis annyi mennyiségtől amiket itt is irtak, annyitól nem. Napi 1től már kockázatos....
2012. szept. 2. 13:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem van egy ismerősöm, akinek időre születt a babája, alig 2 kg-mal és negyven valahány cm-rel(erre nem emlékszem).

A terhessége végig problémás volt, iszonyatos hízás 34 kg, magas vérnyomás, stb...

Utólag kiderült anyuak nem szedett magzatvédő vitamint,mert minek, fölösleges,csak reklámyfogás, a folyadékbevitele szinte csak a colára korlátozódott,mert finom és szereti valamitn 2 energiaital naponta.

Majdnem mindketten a műtőben maradtak:(:(:(

Most fél éves körül van a gyerkőc, ránézésre meg lehet mondani, hogy fejlődésbe, súlyba stb. le van maradva:(:(

Nem modnom hogy kizárólag a colának és energiaitalnak köszönheti,de nagy szerepe volt benne, az tuti

2012. szept. 2. 14:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Megemeli a vérnyomást, a pulzus számot. Amit eszel, iszo abból ő is kap, ugyanolyan hatással van rá. Egy felnőttnek sem egészséges, nemhogy egy fejlődő szervezetnek.
2012. szept. 2. 14:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi történik.

Én is, mint az egyik hozzászóló, férjem italából iszom 2 kortyot, az íze miatt, magamnak sosem veszek. Nekem elég is így, ha nagyon megkívánom, nem is innám meg az egész üveggel.

Kólát ugyanígy.

Szerintem a koffeintartalma miatt nem ajánlott a terhes nőknek.

2012. szept. 2. 17:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Kólát és kávét egyébként egyáltalán nem iszom, soha. Viszont egy energiaital az néha nagyon jól esne, mikor már alig bírok fentmaradni. Terhesség előtt sajnos elég sokat ittam, bár tudom, hogy nem egészséges.
2012. szept. 2. 19:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy sebész azt mondta, ha életedben 1 energiaitalt megittál, és ő 10 év múlva felnyitja a gyomrod, ott lesznek a nyomai... Csak ennyire ártalmas... Semmiképpen ne igyál, mert mindkettőtöknek árt.
2012. szept. 2. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!