Mi történik ha energiaitalt alkohollal iszom?
Figyelt kérdés
Vagy miért van ráirva hogy nem szabad2010. máj. 28. 17:22
1/12 anonim válasza:
attól függ milyen alcohollal milyenre gondoltál?
2/12 anonim válasza:
semmi nem történik, max sokat kell pisilnod...XD
3/12 anonim válasza:
mi multkor kipróbáltuk a vodka+rebull-t azt hittük fejreálluunnk
4/12 anonim válasza:
nem éppen! hamarabb kerülsz ittas álapotba szapora szívverés kb így ennyi deh ez még változhat rosszabb irányba iS! :)
6/12 anonim válasza:
Olyan hatása van, mintha bedrogoztál volna. Állítólag sok diszkóban azért szoktak néha a jegy mellé egy ingyen feles+redbull kupont adni, mert amint a koktél eléri a kívánt hatást, a mit sem sejtő áldozat azt hiszi, hogy a hely hangulata miatt került ilyen mámoros állapotba, és ezért többször vissza fog látogatni :S Még azt is hallottam, hogy a drogteszt is úgy mutatja ki (arra már nem emlékszem, hogy melyik drog hatására hasonlít...asszem kokain, de nem vagyok benne biztos), bár ezzel kapcsolatban már kicsit szkeptikusabb vagyok.
7/12 anonim válasza:
érdekes kérdés... hisz akkor mi a helyzet a vodkás és whiskys hell-el?:S
Hát nem tudom, én szoktam együtt inni alkohol+energiaitalt, nem nagyon érzek különbséget.
8/12 anonim válasza:
Igen,felmerül a kérdés,hogy akkor mivan a vodka,whiskey hell dologgal??
9/12 A kérdező kommentje:
én ugy tudom hogy mind2ből kivették a koffeit és a taurint vagyis gondolom bele se rakták XD
2010. máj. 28. 18:07
10/12 anonim válasza:
17:28 vagyok:
ami azt illeti látom h más is irta h nen érez semmi extrát, sztem ezt embere válogatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!