Mi történik akkor ha valaki megiszik egy sört, három energiaitalt és 5x 500mg duomox antibiotikum tablettát kb két orán belül?
Figyelt kérdés
ezt most komolyan kérdem, kérem kerüljenek a vicces megjegyzésekkel... köszönöm2011. jan. 7. 13:49
1/7 anonim válasza:
Merev részeg lesz töle! (Komolyna, nem hülyülök!)
2/7 A kérdező kommentje:
biztos vagy benne?
2011. jan. 7. 13:55
3/7 anonim válasza:
Igen, a hétvégén történ ugyanez egy ismerösömmek, a kórházban kötött ki.
4/7 A kérdező kommentje:
ajaj....csak mert tegnap én is megtettem, de rám semmilyen hatással nem volt, még egy kicsit sem éreztem rosszul magam, és ezt furcsállom. hát érdekes...
2011. jan. 7. 14:07
5/7 anonim válasza:
Antibiotikumot csak, ha az orvos rendeli.
Felőlem azzal nyírod ki magad, amivel akarod, de a sok antibiotikumrezisztens baci részben az ilyen marhák miatt van.
6/7 A kérdező kommentje:
igen tudom hogy csak orvos irhat fel antibiotikumot és azt is hogy marha vagyok, de ilyen az élet! vannak rossz idoszakok is! ez van..
2011. jan. 7. 17:15
7/7 anonim válasza:
Amíg nem nyugtatóra és szívgyógyszerre iszod, addig nagy kárt nem csinál, de a májad nem fog örülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!