Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek is ilyen keveset mozog...

Nektek is ilyen keveset mozog a babátok?

Figyelt kérdés
29 hkm vagyok, minden nap többször is szoktam érezni, de ma még egyszer sem
2012. szept. 2. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Ma nekem sem túl aktív. Igyál egy kis kólát, vagy egyél csokit, biztos megmozgatja egy kicsit!

38hkm

2012. szept. 2. 13:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Ráadásul hányingerem van és görcsölök. 2 napja erős folyásom van és keményedik a hasam
2012. szept. 2. 13:49
 3/4 anonim ***** válasza:

ne aggódj biztosan nincsen semmi baj. nekem is van olyan nap amikor kevesebbet mozog, olyankor beszélek hozzá hogy mozogjon már egy keveset az anyukájának. -szófogadó szokott lenni:D

vagy rázogasd meg a hasad. az is beszokott válni, ha iszol egy kicsi kávét vagy kólát.

2012. szept. 2. 14:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is keveset mozog ma.Van olyan hogy vagy 2-3 napig nyomja a bulit,utána 1-2 nap pihenő.Max este mozdul meg éppen egy kicsit vagy csak csuklani érzem.Nyugi nincsen semmi baj.Én is görcsöltem ma egész nap.
2012. szept. 2. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!