Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes vagyok, baj ha...

22 hetes vagyok, baj ha nagyon keveset mozog a babám? Éppen csak egy nap vagy 2szer megmozdulni érzem de semmi rúgás meg semmi.

Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sok helye van még odabent!Meg lehet hogy a babád egy kicsit lustább a többinél!Majd amikor már 28-30 hetes leszel úgy fog rugdosni hogy majd kirúgja az oldalad!30 hkm
2012. júl. 31. 12:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Gondolom Te sem fekszel mindig,nem tudsz minden pillanatban a kis Pocaklakódra figyelni :-)

Én sokszor még a 30. hét környékén sem vettem észre,ha mozgott,mert megvolt a dolgom,nem arra figyeltem,hogy mikor mozog a babám :-)

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)

Üdv: 3 lányos,12hkm

2012. júl. 31. 12:58
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi.Még annyit akartam mondani hogy amugy aktív,meg rugizik csak 2 napja ilyen.Remélem is csak lustizik és nincs baj.Nagyon fosos vagyok
2012. júl. 31. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg!!A napokban csak lustibb!!!1-es voltam!
2012. júl. 31. 13:01
 5/5 gabszem ***** válasza:
minden baba más , az enyém majd kiugrott a hasambol, főleg éjszaka...Biztos nincs semmi baj!
2012. júl. 31. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!