Keveset híztam vagy jó ez?
Mert mikor mentem először a védőnőnhöz,akkor már 80 kg voltam ,és most meg 33 hetesen meg 87,6 kg vok!
Szerintem kevés ,de ha azt nézem hogy az első hónaptól ill amikor terhes lettem 77 kg voltam ,tahát ha onnan nézzük akkor 10,5 kg híztam!!
Nem tom mindenféle képpen kevésnek tartom mondjuk olyan vok mint egy disznó hatalmas combjaim vannak de másra nem nagyon szedtem fel ,na jó persze pocira,viszont az első kisfiammal meg 14 kg híztam.
Szerintetek ez jó?
Szia!
Én még egy kg-t sem híztam sőt fogytam 6 kg-t és a baba szépen nő.Èn sem aggódok mert a màsodik terhessègemnél meg 15 kg-t fogytam bár akkor túlsúllyal kezdtem a terhességet.
Viszont most normàl súllyal kezdtem ès mégis fogytam :-)) .
14hkm
Én 23hetes vagyok, a kezdő súlyomnál kevesebb vagyok 4 kilóval. Szerintem ez így teljesen jó, védönő és a doki is meg van velem elégedve. Én meg csak örülök. Úgy is jön még fel kiló a vége felé biztos.
23hkm
De jó köszike mindenkinek ,megnyugodtam!
Csak az a baj az orvosokkal hogy se jót se rosszat nem modanak, azt se hogy jól fejlődik a baba se az hogy jol hiztam semmit ,ha én kérdezek akkor válaszolnak nagynehezen!
Aki babás annak boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!