Magam alatt vagyok! Biztosan vannak itt olyanok, akik hasonló helyzetbe kerültek. Tudnátk segíteni nekem?
Elvileg minden ok köztetek, közölted Vele, hogy nem vagy védett, már van egy gyereketek és Te szeretnéd a babát. Na, szerintem ennyi érv bőven elég.
Nyaralni elmehettek két gyerekkel is, ha a ház egyébként felépülne, akkor fel fog így is. Nem kell annyira görcsösen ragaszkodni az elképzelésekhez. A baba tudja mikor kell jönnie és ha valakinek nem feltétlenül indokolt, akkor ne vetesse már el ugyan.
Légy magabiztos és határozott, hidd el legkésőbb, ha megszületik Ő is be fogja látni, hogy jókor jött a kis drága.
Sok szerencsét kívánok Neked!
Akkor most elmesélem a mi kis történetünket. Mi 2,5 éve vagyunk együtt. Albérletben laktunk. Decemberben elküldtek a munkahelyemről. Januárban úgy volt, hogy megyek ki külföldre dolgozni, mert anyukám is ott dolgozik és intézett helyet. Kb. havi 350ezres fizuért. Úgy terveztük, hogy 1 évig kint leszek (persze közben hazajárok 6 hetente), összegyűjtünk annyi pénzt, hogy tudjunk venni egy házat, be tudjuk rendezni rendesen, és legyen tartalék, hogy babát tudjunk vállalni. Erre január végén pozitív lett a teszt. Sírva hívtam fel anyukámat, hogy most mi legyen. A páromnak alig mertem elmondani. Anyukám azt mondta, hogy szeretné, ha kimennék hozzá dolgozni, meg azt is szeretné, ha megtartanám. Tudja, hogy jól fogok dönteni, és akárhogy is döntök, mellettem áll, megoldunk mindent. A párommal madarat lehetett volna fogatni örömében. Pedig minimálbérért dolgozik 3 műszakban. Én sehonnan semmit nem kapok már, magam után fizetem a tb-t is.
Most készülünk lakást venni, az albiból elköltöztünk 2 hónapja átmenetileg a párom szüleihez, mert csak szeptemberben költözhetünk a sajátunkba. Apránként megvettünk már szinte mindent a házhoz (mármint bútorokat, műszaki cikkeket), a kicsinek is szinte már mindene megvan. Nem könnyű, minden hónapban csak 1 dolgot veszünk. Az elején nehéz lesz, de ha szeretjük, segítjük egymást, akkor együtt mindent meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!