terhességem első honapjaiban fogytam 6 kilót,igy 56-rol indultam, és 70-nel mentem szülni tehát 14 kilot hiztam ( megjegyzem az eredeti súlyom 62, ahoz képest csak 8:) kiló) már szülés után másnap 60 kiló lettem,3800 volt a lányom, és ezt a 60 kilot tartom azóta is, most 4 hónapos a kiscsaj, szopizik, én folyton éhes vagyok iszonyatos mennyiségeket eszem, többet mint terhesen mégsem hizok, pl tökfözelékböl egyszerre két tányér:)) két hetes volt a picikém mikor a férjem uj munkahelyére bementem és a kollégái nem hitték el hogy szültem, szülés után másnap simán ültem, nem volt vészes, kb 1 hét alatt a varratok helyén regenerálódtam, viszont én most kezdek tornászni, és belül a hasamban sokszor érzek még olyankor szurásokat, ugylátszik ez nekem lassabban megy, mármint a belső dolgaim helyezkedése, tesóm ugyanilyen alkatú mégsem tudta természetesen megszülni annó a babát és szegénykém hasán iszonyu striák maradtak,és túlsúlya is volt.
2009. júl. 29. 13:38
12/18 anonim válasza:
Szia, én több, mint 30kg-t híztam a terhességem alatt, majdnem 7 hónapja szültem és már csak 6kg van meg belőle. Mivel még szoptatok így nem tornázom és nem is diétázom, úgy látszik, a szervezet magától is elrendezi a dolgokat :) Egy ideig nagyon zavart a rajtam maradt túlsúly, de mára már egy cseppet sem (azért ha vége a szoptatásnak leadom majd -ennyi általában 2 hónap alatt szokott lemenni rólam), inkább az, hogy minden eddigi ruhám egy mérettel kisebb rám :D de így legalább van okom felfrissíteni a ruhatáram ;)
2009. júl. 29. 13:52
13/18 anonim válasza:
dejóó... ennyi sikersztorit.
Örüljetek, mert én vagyok a negatív példa :(
26 kilót híztam a terhesség alatt,7 hónapja szültem, szülés után lement 6 kiló, első hónapban szoptattam, akkor visszajött az a 6 kiló és azóta küzdök szó szerint, hogy ismét elinduljon az a +26 kiló lefele, eddig sikertelenül, pedig egyáltalán nem zabálok, kenyér,liszt,tészta,krumpli ki van iktatva, és....mégse.
őrület határán vagyok!!
Miért maradt fenn? Miért nem indul meg a fogyás?
2009. júl. 29. 14:01
14/18 anonim válasza:
Sajnos az én estem nem ennyire jó, mint itt némely anyukának..Hormonzavaros vagyok, 115 kilóval estem teherbe(csoda folytán), szülni 128 kilósan mentem, és most 125 kg vagyok(7 hónapos a lányom), és vért izzadva küzdök, de nem bírok a zavar miatt helyreállni, pedig így is nagyontúlsúlyos voltam, és az egész életem diétával telik(terhességet kivéve, nem szoptatok).
2009. júl. 29. 14:01
15/18 anonim válasza:
Az első terhességnél 12 kg híztam. Szülés után 5 kiló tűnt el. Amikor a babám fél éves volt, és már nem szopizott, akkor elkezdtem fogyózni tornázni ezerrel, de 3 hónap alatt semmi nem történt. Feladtam. Mire a kicsi egy éves lett már csak 2 kg volt rajtam, nem tudom hogyan, de az az 5 kg eltőnt. Így kezdtem a 2. terhességet. Akkor is 12 kg-t híztam, szülés után még 5 kg maradt rajtam, ebből később 2 lement. Így kezdtem a 3. terhességet, amikor is 14 kg-t híztam. Ebből 6 ment le a szülés után. Most 9 hónapos a fiam és a szülések előtti súlyomhoz képest 10 kg plussz van rajtam. Tinédzser korom óta nem híztam soha, csak a terhességek alatt. Fogyni eddig tudatosan nem sikerült. Ami lement, az magától ment le. Amúgy sokminden rögtön szülés után könnyebb lesz és úgy a 3.-4. héten jól is fog esni egy kis könnyű torna, ami segíti a további regenerálódást.
2009. júl. 29. 14:30
16/18 anonim válasza:
Én 7 kilot hiztam,és 2kg val kevesebbel jöttem ki a kórházból mint mikor teherbe estem...(?) azóta visszaszedtem azt a 2t.
2009. júl. 29. 14:41
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok a sok-sok választ. Örülök, hogy azért nagyjából sikerült visszatérni az eredeti énetekhez.
A 14:01-es válaszoló pedig ne keseredjen. Nézesd meg, hogy minden rendben van-e a pajzsmirigyeddel, mert az is tud problémát okozni a szülés után.
A 3 gyermekes maminak pedig szívből gratulálok, hogy 3 terhesség után csak 10 kg-val több.
Sok boldogságot Nektek! :)
2009. júl. 29. 14:56
18/18 anonim válasza:
45 kg-mal lettem terhes, 60-nal szültem, 50-nel mentem haza a kórházból. Kb. 6 hónap alatt teljesen lement a maradék, és nem jártam konditerembe, csak sétáltunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!