Szülés után ki mikorra nyerte vissza az eredeti formáját? Mikorra "rendeződtek" vissza odabent a dolgok?
Persze tudom, hogy alkatfüggő is a dolog, de érdekelne, hogy mégis mennyi idő kell a regenerálódáshoz.
Most, hogy közeledek a terhességem végéhez olyan hihetetlennek tartom, hogy újra fogok rendesen levegőt kapni, fel tudok majd pattanni az ágyról, stb.
Egyáltalán alakilag lehet még a régi az anyuka?
Én már másnap úgy éreztem magam, mint terhesség előtt, pedig maradt rajtam sok-sok kg. De mégis: kaptam levegőt, láttam a lábamat, könnyeden mozogtam, könnyen hajoltam és még sorolhatnám. Jó két hétig sokat görcsölt a gyomrom, elvileg azért, mert az is került vissza a helyére. Négy héttel szülés után kezdtem el tornázni, olvadtak le a kilók, alakultak vissza. A fiam négy hónapos korára vékonyabb voltam, mint a baba előtt, szóval akkor már senki sem mondta volna meg, hogy szültem.
Nekem csak a mellem lett más, az nem szép már, de amúgy jobban nézek ki, mint terhesség előtt. Akkor is vékony voltam, de nem voltam izmos, most meg a rendszeres tornának köszönhetően cicatestem lett, nekem nagyon tetszik. Nem gondoltam volna, hogy egy gyermek kihordása után leszek végre teljesen elégedett magammal... :-)
Néhányan mondják, hogy a csípő szélesedik, nekem az ugyanakkora és a derekam, combom vékonyabb.
Szia
Én 9 kilót híztam a terhesség alatt. Amikor kijöttem a kórházból már csak két kiló volt rajtam. Egy héttel később, már annyi voltam, mint a terhesség kezdetén. Most két hónappal a szülés után -3 kilónál tartok. Nekem csak a combom lett kicsit vastagabb, de nem vészes Két héttel a szülés után már a régi ruháimat hordtam. A melleim viszont a szoptatás miatt sokkal nagyobbak lettek. :)
Szintén egy biztató példa:
17 kiló jött fel összesen, 5 ment csak le a szüléssel (pedig közel 4 kiló volt a babám), 3 hónap múlva elértem az eredeti súlyomat. Azóta lement még 6 kiló, nem fogyózok csak szaladgálok a gyerek után :) A férjem el van bűvölve, és naponta elmondja milyen jól nézek ki. Talán gimiben voltam utoljára ilyen vékony, pedig annak már lassan 20 éve.....
Szóval lehetsz a régi, sőt annál még jobb is :)
Nekem 20kilo jött fel abbol a baba3kg volt,azota 16lement:)
9hónapja szültem és én se fogyoztam,mert amig cicizett a babykém addig nem is akartam fogyni.
Azt szokták mondani a szülés megszépíti a nőket:)
engem is sokan dicsérnek,hogy milyen csinos vagyok,egy gyerek után is.
Ami fennt van még plusz4-5kg meg nem nagyon érdekel annyi elfér:)
Nem foglalkozok vele addig míg a sok duci kiscsaj kirakja magát,még amitnem kéne azt is:)és nincs önkritikája sem:D
Én 8 kilóval vagyok kevesebb, mint voltam a terhesség előtt. Sovány voltam amúgy is, és most még jobban. Elég giliszta-szerű, de nekem tetszik :)
A szülés után pár nappal már olyan voltam, mint előtte. A 8 kiló a következő 3 hónapban ment le.
A szülés után 2 héttel már lapos volt a hasam!
12kgot híztam az le is ment rólam!
Pattanni a varratok miatt nem nagyon tudsz,bár én első nap törökülésben ültem a nővérek csodállkoztak is!!:)
7hetes baba anyukája
Én 7 hete szültem.
15 kg plusszal mentem be, szülés után a fele lent volt.
A 6. napon már csak 2 kg volt rajtam. Na ez most is megvan, és elindult felfelé a mérleg nyelve, biztos a szoptatás miatti farkasétvágyam az oka... :-)
Lassan kezdek tornázni, azzal még ledobálok pár kilót, szebb leszek, mint újkoromban.
Belülről 1 hét után rendben éreztem magam (bár én a szülés után két nappal hason fekve aludtam), a varratoknak (bár fájni nem fájt) kellett bő 2-3 hét, mire minden érzésem a régi lett az altájamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!