Megtartanátok a babát ilyen helyzetbe?
Ne haragudj, de nem túl fair a férjedtől ez a hozzáállás. Egy ilyen döntést ketten kell, hogy meghozzanak, nem túl szép áthárítani rád a döntés súlyát.
Idegileg biztos, hogy bírni fogod, ezen egy pillanatig se aggódj. Egy anya hihetetlen, hogy miket végig tud csinálni úgy, hogy közben nem bolondul meg :)
Hát, szerintem minden baba érkezésének célja van. Védekezhetünk akármivel, ha jönnie kell, fog is jönni. Én megtartanám.Eleve, ha úgy kezeled lelkiismeret-ügyileg, hogy "megölés" az abortusz, akkor miért tennéd ki magad olyan dolognak, ami miatt tényleg idegbeteg lennél..., az abortusznak.
A férjed is örül neki, azért vagy a felesége, hogy boldoggá tedd egy életen át.
Biztos vagyok benne, hogy csak a javatokra válik, ha megtartjátok.
Örülj neki, hogy egyáltalán nem károsodott a spiráltl.A testvérem babájátel kellett venni, mert 12 hetesen kiderült, hogy a fejébe ékelődött a spirál. Na, az az igazi tragédia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!