Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartanátok a babát ilyen...

Megtartanátok a babát ilyen helyzetbe?

Figyelt kérdés
Spirálom van és mégis be csuszot a baba ő lene/lesz a 4.-ik babám!Mit csináljak?
2009. júl. 27. 15:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
6,4,2 évesek a gyerekek öket pont így tervesztük.Férjem mindig is 4 gyereket akart ő nagyon örül neki de azt mondja ha én jobbnak látom h el vetesük akkor tegyem azt.Én félek h idegileg nem fogom birni de megölni se tudom!
2009. júl. 27. 16:11
 12/19 anonim ***** válasza:
47%

Ne haragudj, de nem túl fair a férjedtől ez a hozzáállás. Egy ilyen döntést ketten kell, hogy meghozzanak, nem túl szép áthárítani rád a döntés súlyát.

Idegileg biztos, hogy bírni fogod, ezen egy pillanatig se aggódj. Egy anya hihetetlen, hogy miket végig tud csinálni úgy, hogy közben nem bolondul meg :)

2009. júl. 27. 16:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem minden baba érkezésének célja van. Védekezhetünk akármivel, ha jönnie kell, fog is jönni. Én megtartanám.Eleve, ha úgy kezeled lelkiismeret-ügyileg, hogy "megölés" az abortusz, akkor miért tennéd ki magad olyan dolognak, ami miatt tényleg idegbeteg lennél..., az abortusznak.

A férjed is örül neki, azért vagy a felesége, hogy boldoggá tedd egy életen át.

Biztos vagyok benne, hogy csak a javatokra válik, ha megtartjátok.

Örülj neki, hogy egyáltalán nem károsodott a spiráltl.A testvérem babájátel kellett venni, mert 12 hetesen kiderült, hogy a fejébe ékelődött a spirál. Na, az az igazi tragédia...

2009. júl. 27. 16:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha minden rendben a terheséggel, úgy értem a babával, én biztos megtartanám.
2009. júl. 27. 17:11
 15/19 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem pedig fair a férjed hozzáállása, ő döntött, mi nem fair ebben? Ő döntött, hogy szeretné. Én bevállalnám a helyedben, ahogy olvastam a kommented, te is efelé hajlasz. Lehet, hogy a kapcsolatotoknak sem tenne jót, ha elvetetnéd.
2009. júl. 27. 18:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Tartsd meg szerintem. Ahogy kiérzem a soraidból a lelked mélyén ezt szeretnéd. :) Aztán mondd a dokinak hogy óvatosan ám azzal a spirál levétellel! :)
2009. júl. 27. 18:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a negyedik babó nagyon lenni akar, ha spirál mellett megfogant. :))) Vedd figyelembe az ő akaratát is. Valamiért általatok szeretne testet ölteni. :)) Minden jót kivánok, és erőt a legjobb döntés meghozatalához.
2009. júl. 27. 18:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha a spirált leveszik, egészségesen fejlődhet a baba. A hormonális fogamzásgátlók mellett kell számitani arra, hogy esetleg beteg lehet. Én megtartanám!
2009. júl. 27. 18:53
 19/19 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem nem hiába védekezett...
2009. júl. 27. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!